Spanie nago z facetem....
Moderator: modTeam
Spanie nago z facetem....
Ostatnio facet mojej kumpeli zaproponowal jej zeby poszli razem spac nago. Moja kumpela zastanawia czy takie spanie nago jest bezpieczne ?no wiecie choci o ciaze itd. Wiem moze glupie pytanie ale ja tez nie wiem bo jeszcze nigdy tak z moim facetem nie probowalam...wiec jak to jest? 

Hm... no o ile to bedzie SPANIE to tak, jest bezpieczne, od tego nie zachodzi sie w ciaze. No coz, trzeba moze troche uwazac zeby nic sie tu i ówdzie nie wslizgnelo <siekiera2>
aha no i jest oczywiscie milo fajnie i przyjemnie... ale patrzac prawdzie w oczy... czy to tylko na spaniu sie konczy? <jol>
aha no i jest oczywiscie milo fajnie i przyjemnie... ale patrzac prawdzie w oczy... czy to tylko na spaniu sie konczy? <jol>
Ostatnio zmieniony 31 sie 2005, 19:11 przez Seru, łącznie zmieniany 1 raz.
E tam proponować. Takich rzeczy się nie PROPONUJE. Tylko się próbuje wdrażać w życie od razu.
Ja mojej dziewczynie nie proponowałem seksu, samo jakoś wyszło. Nie proponowałem spania nago - samo wyszło.
Jeśli jej facet proponuje takie rzeczy - nie jest facetem! Co on, dyplomatą jest? Może jeszcze podanie napisze?
Samo spanie nago jest po prostu spaniem. Kochać się we śnie raczej nie da. Chyba, że ktoś ma lunatyckie zapędy.
Ja wiele razy spałem z moją dziewczyną NAGO podczas jej dni płodnych i jakoś nie jest w ciąży. Jak się śpi to się śpi. Seksić się można przed snem i potem się zasypia jak kamień.
Jeśli jej facet proponuje takie rzeczy - nie jest facetem! Co on, dyplomatą jest? Może jeszcze podanie napisze?
Samo spanie nago jest po prostu spaniem. Kochać się we śnie raczej nie da. Chyba, że ktoś ma lunatyckie zapędy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
sophie pisze:Co do bezpieczenstwa - zadne z nas nie ma zapedow do seksu w trakcie snu
Właśnie. Jak sen to sen. Ptaszek i gniazdko też chcą poodpoczywać. Ciałka też. Zapędy może i śpią, gdy właściciel śpi. Ale jak się obudzi...
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- ksiezycowka
- Weteran
Zobaczyłam ten temat i pomyślałam załamana "Nie od spania nago nie zachodzi się w ciąże" i zaraz myśl,że przecież musi chodzić o cos głębszego, nieprzesadzajmy.
A jednak.
Ja mam wrażenie,że ostatnimi czasy modna stała się wszelkiego typu niewiedza niżeli wiedza.
Lagartija, pomyśl przez chwile, miałas biologię w szkole chyba, jak niby mogłoby dojśc do ciąży?No widzisz. To proste!
[zakładam oczywiście,że mówimy o spaniu a nie sexie]
A jednak.
Ja mam wrażenie,że ostatnimi czasy modna stała się wszelkiego typu niewiedza niżeli wiedza.
Lagartija, pomyśl przez chwile, miałas biologię w szkole chyba, jak niby mogłoby dojśc do ciąży?No widzisz. To proste!
[zakładam oczywiście,że mówimy o spaniu a nie sexie]
hehe jak dla mnie jak facet poponuje spanie nago to znaczy ze na pewno nie chce tylko i wylacznie lezec nago kolo swojej nagiej dziewczyny
wiec w tym wypadku ryzyko ciazy jest spore nawet heh
ale na powaznie, lepiej sie uebzpieczyc na wszelki wypadek jakby spanie nie skonczylo sie spaniem
bo od samego lezenia nago - juz to zostalo podkreslane -w ciaze sie nie zachodzi 

już pal licho tę ciążę, bardziej mnie bawi to proponowanie. jak to niby miało wyglądać?
- kochanie, a może w przyszłym tygodniu jak rodziców nie będzie prześpimy się ze sobą nago?
a ona co? zapisała sobie w kalendarzu, że we wtorek jak pójdzie do niego na noc ma nie brać piżamy?
nie wszystko trzeba planować, rany boskie.
- kochanie, a może w przyszłym tygodniu jak rodziców nie będzie prześpimy się ze sobą nago?
a ona co? zapisała sobie w kalendarzu, że we wtorek jak pójdzie do niego na noc ma nie brać piżamy?

nie wszystko trzeba planować, rany boskie.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Anielica pisze:No wiecie z nóżkami , nibynóżkami etc i one są zdolne do zapłodnienia na odległość
Nago nasinna czyco ? Moze wiatro pylna... nie nie ja wiem "Pleniki rambo"
lollirot pisze:? zapisała sobie w kalendarzu, że we wtorek jak pójdzie do niego na noc ma nie brać piżamy? Pijak
E E to jest zaplanowane ale cej jest zupełnie innny ...
niewielka pisze:no i jakos od takiego spania nie zaszłam
No ba.Ale było przyjenie nieprawdasz ?
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
- Candy Killer
- Uzależniony
hahah no no ja to wiem jak sie takie spanie nago konczy!jak z moim chlopakiem pierwszy raz spalismy nago to ...no wlasnie wtedy byl nasz pierwszy raz:]hmm....a jesli oni jeszcze sie nie kochali to hcyba trudno bedzie sie powtrzymac jesli sie zobacza nago od jakich kolwiek piesczot! i to trza pomyslec wczesniej zeby nie bylo zaskoczenia;)
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
hahahahahhahahaha , no tak macie dylemat czy spać nago z facetem . Ja śpie juz kilka lat tak i jakoś w ciaży nie jestem . Gdyby tak było to bym miała drużynę piłkarską . Nie ma reguły , że spać nago z facetem oznacza sex na końcu nocy , nigdzie nie ma to napisane . A mój facet lubi sobie przytulić i usnać przy piersi trzymając za malutką .
Aneczka
aniawcz pisze:hahahahahhahahaha , no tak macie dylemat czy spać nago z facetem . Ja śpie juz kilka lat tak i jakoś w ciaży nie jestem . Gdyby tak było to bym miała drużynę piłkarską . Nie ma reguły , że spać nago z facetem oznacza seks na końcu nocy , nigdzie nie ma to napisane . A mój facet lubi sobie przytulić i usnać przy piersi trzymając za malutką .
no fakt tez tak mam,ale te wcześniejsze posty piszą osoby które nie sypiają ze soba zbyt często więc niema co sie dziwić,e dla nich bycie nago równa sie sex
jak zwykły żelek...taka pusta w środku...
- konstancja
- Entuzjasta
- Uzależniony
pewnie ze sie wytrzyma jak sie nie chce:] ja tam lubie spac nago z moim:)i nie zawsze dochodzi do sexiku:]
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
Ja uwielbiam spac z moim nago:) Narazie nie mamy duzo takich mozliwosci ale tylko jak jest okazja:) nawet jak popoludniem spotykamy sie to wskakujemy do lozeczka bez zbednych rzeczy i sobie lezymy:)
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a mi sie ciagle chce i jestem ciagle horny a co dopiero jak sobie bez ubranek lezymy. jak spimy razem to niestety zdarza mi sie budzic w srodku nocy silnie horny i z checia zeby usiasc Samcowi na twarz, niestety nigdy nie jestesmy sami w pokoju wiec w koncu musze sie poskromic i zasnac : /. No i zwierzyna w srodku nocy nie bardzo sie daje dobudzic i doprowadzic do stanu uzytkowalnosci (jak juz to tylko pala) : )
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”