Problem Czy jest w ciąży ???? POMOCY
Moderator: modTeam
Problem Czy jest w ciąży ???? POMOCY
mam taki problem czy podczas 7 dniowej przerwy mozna sie normalnie kochac i konczyc w środku??? a i drugie pytanko po tych siedmiu czyli pierwszego po przerwie kochałem sie z dziewczyną i wiadomo ze skonczyłem w sierdeczku a ona bierze tabletki o 20 a kochalismy sie koło 18 czy mogła zajsc w ciąze bo po tygodniu zaczeła miec bule żoładka i wymiotuje prosze o szybka odpowiedz z góry dziekuje
Tabletki zabezpieczja przez caly miesiac, takze ten tydzien gdy jest przerwa oraz dzien po i kolejny dzien po itd.
Co do wymiotow - o ile nie wystapily do ok4h po wzieciu tabletki, to nie ma o co sie martwic (tabletki sa wchlaniane przez ok4h od wziecia)
A swoja droga, moim zdaniem trzeba myslec przed i sie doksztalcic a nie potem robic cyrk
Co do wymiotow - o ile nie wystapily do ok4h po wzieciu tabletki, to nie ma o co sie martwic (tabletki sa wchlaniane przez ok4h od wziecia)
A swoja droga, moim zdaniem trzeba myslec przed i sie doksztalcic a nie potem robic cyrk
- ksiezycowka
- Weteran
tak na marginesie po powrocie na forum, miałem nadzieję na zmniejszenie się ilości tematów pt. "ratunku, czy ona jest w ciąży, bo sperma dostała się w okolice uda" 

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

czy ja zle widze, czy on ma napisane pod nickiem Wiek: 27 ? przerazajace <boje_sie>
heh, a tu wrecz przeciwnie - sperma sie oddala od cipek coraz bardziej, a pytajacych przybywa
DD
Hardcore pisze:miałem nadzieję na zmniejszenie się ilości tematów pt. "ratunku, czy ona jest w ciąży, bo sperma dostała się w okolice uda"
heh, a tu wrecz przeciwnie - sperma sie oddala od cipek coraz bardziej, a pytajacych przybywa
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”