zabezpieczenie antykoncepcyjne...

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 sie 2005, 21:37

_Asica_ pisze:dzień przed miesiączką? W takim wypadku pigułki działają i po jakim czasie?..

Nic.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 08 sie 2005, 21:40

_Asica_ pisze:Dziewczyny, a co będzie jeśli pierwszą pigułkę z pierwszego opakowania weźmie się za wcześnie, np.dzień przed miesiączką? W takim wypadku pigułki działają i po jakim czasie?...Z ta kwestią się jeszcze nie spotkałam :?

Coprawda nie jestem dziewczyna ale powiem ci że jeśli nie zrobisz przerwy to nie będzie powodzi..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 09 sie 2005, 23:02

Pegaz pisze:jeśli nie zrobisz przerwy to nie będzie powodzi..

Nie do końca rozumiem... <mysli>
...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 sie 2005, 23:34

Pegazowi chodzi chyba o to, zę jeśłi dziewczyna nie zrobi 7dniowej przerwy to nie dostanie okresu.
BiOtiKa
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: BiOtiKa » 10 sie 2005, 10:56

madzik pisze:Mam takie pytanko, bo piszecie, że Diane 35 jest nie bardzo skuteczne, ja je biore, ale zostaly mi one przepisane przez endokrynologa, aby unormować okres i hormony, czy beda one skuteczne jako zabezpiecznie antykoncepcyjne.
Bo boje sie zblizenia z moim mezczyzna i zastanawiam sie czy w takim wypadku, nie powinismy sie kochac z gumka dodatkowo. Powiem szczerze, ze panicznie boje sie ciązy

Jesu nie straszcie dziewczyny.. Diana dziala tak samo jak wszystki inne tabletki i w takim samym stopniu chroni przed ciaza.... po prostu musza pisac ze skutkiem ubocznym jest antykoncepcja bo jak ktos bedzie bral je tylko dla poprawienia stanu cery to zeby sie nie dziwil" czemu janie moge miec dzidziusia??" Ja biore Diane od prawie roku i moja rodzinka jak narazie sie nie powiekszyla i jestem z nich super zadowlona.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 10 sie 2005, 18:40

moon pisze:Pegazowi chodzi chyba o to, zę jeśłi dziewczyna nie zrobi 7dniowej przerwy to nie dostanie okresu.

Własnie.Tak powinienem był to napisać :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”