IMPREZY
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
IMPREZY
W Warszawce, na Pl. Defilad, w tą sobotę (1.10) o 16.00 rozpoczyna się Dzień Kotana. Zagrają m.in.:
Elektryczne Gitary, Ewelina Flinta, Harlem, IRA, Kasia Kowalska, Kobranocka, Kombii, Zalew, Łzy, Maciek Silski, M. Ostrowska, M. Szcześniak, N. Kukulska, Piasek, Ptaky, Róże Europy, Makowiecki, Negatyw, TSA, Urszula, Varius Manx.
Dochód ze Wszystkiego, co będzie sprzedawane oczywiście zostanie przeznaczony na MONAR.
Noszzz, cholera, już chciałam napisać że się przejdę, a tu szwagra imieniny suuuperbe
Elektryczne Gitary, Ewelina Flinta, Harlem, IRA, Kasia Kowalska, Kobranocka, Kombii, Zalew, Łzy, Maciek Silski, M. Ostrowska, M. Szcześniak, N. Kukulska, Piasek, Ptaky, Róże Europy, Makowiecki, Negatyw, TSA, Urszula, Varius Manx.
Dochód ze Wszystkiego, co będzie sprzedawane oczywiście zostanie przeznaczony na MONAR.
Noszzz, cholera, już chciałam napisać że się przejdę, a tu szwagra imieniny suuuperbe
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
E... To jak taki topik fajny, to ja też wpisuję, a co! Może jakoś wpadną na siebie co poniektórzy, bo się zgadają, że idą na to samo Chociaż nie sądzę... Ale co tam!
sobota-niedziela Free Form Festival w Fabryce Trzciny, ale z tego, co pamiętam, to chętnych było brak
piątek: urodziny Labo, impreza zamknięta, na zaproszenia. Ktoś chętny na to? Bo może będą nadprogramowe. Foxy? Sophie? Małolactwo?
sobota-niedziela Free Form Festival w Fabryce Trzciny, ale z tego, co pamiętam, to chętnych było brak
piątek: urodziny Labo, impreza zamknięta, na zaproszenia. Ktoś chętny na to? Bo może będą nadprogramowe. Foxy? Sophie? Małolactwo?
Olivia pisze:pod Pałacem jest kitowo!!!
Olivia pisze:Kiedyś byłam tak wstawiona, że na WOŚP się wywaliłam pod sceną.
No to wszystko jasne
Ja miałam iść w sobotę, ale jednak w piątek wyjeżdzam na weekend, więc nic z tego....
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2005, 20:33 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
Mrt pisze:Małolactwo?
Czy mam rozumieć, że mnie nie bierzecie pod uwagę?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Ku...! A jak się darłam, że mam, to chętnych nie było.
Na niedzielę to pewnie jeszcze mamy, bo wszyscy się na sobotę pchają. A bilety po 85 w weekend, w przedsprzedaży po 75, z tego co pamiętam.
Jutro Ci dam znac, czy 2 wyrwę.
Aha! I jeszcze na sobotę jest Fun Lovin' Criminals w Parku Sowińskiego, ale ostało się ino jedno zaproszenie
Na niedzielę to pewnie jeszcze mamy, bo wszyscy się na sobotę pchają. A bilety po 85 w weekend, w przedsprzedaży po 75, z tego co pamiętam.
Jutro Ci dam znac, czy 2 wyrwę.
Aha! I jeszcze na sobotę jest Fun Lovin' Criminals w Parku Sowińskiego, ale ostało się ino jedno zaproszenie
- ksiezycowka
- Weteran
Mrt pisze:Ku...! A jak się darłam, że mam, to chętnych nie było.
Pamietam. Potwierdzam. Tak było
Mrt pisze:Nie wiem, co Ty lubisz, więc zakładam, że takie bardziej a la Moon
Ja preferuję trance Wiec tak naprawde krąg zainteresowń ograniczony. A jeśli nie ma nic lepszego to idzie się na to, co akurat grają. Reasumując, jestem tolerancyjny
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2005, 21:54 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
Moon, ale nie takiego szalonego. Ja spokojniutki wolę - Perpetous Dreamer - "The sound of goodbye" na przyklad Mysle, ze Cie przekonam ;P
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2005, 21:58 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja mysle ze pownien byc w dziale "warte polecenia". Na tej zasadzie umiescilem topic gazeta wyborcza dodatki