Rybnik
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak
Dlaczego nikt nie napisał nic o Rybniku
Rybnik to takie piękne miasto
i ile pubów!! 

- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
chętnie napiszę, ale może jutro jakoś się zasiedziałam...jest 2:20 oczy mi sie zamykają i sama zaczynam sie zastanawiać, gdzie jest rybnik... 
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
rybnik znajduje się około 50km od Katowic- nie wiem czy wiecie gdzie jest Wodzisław
bo napisałabym że znajduje sie 20km od Wodzisławia
No cóż- Rybnik piękne miasto
Mieszkam tu od 4miesięcy,a zachwycam się już od paru lat
chyba najbardziej podobają mi się weekendy
Puby puby puby
oj jak ja to lubię
no i czasami przejdę się do góroli
czyli do Gazdówki-góralskiej knajpy na "cycki gazdowej kury"
albo "skrzydła janioła". Yasmine, mieszkasz gdzieś w pobliżu?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
Yasmine pisze:Nie chce zdradzac gdzie Jezor, ale na Slasku, wiec sie orientuje gdzie to jest usmiech.
ale nie byłaś nigdy w Rybniku?
- unlucky_sink
- Maniak
- Maniak
Yasmine pisze:A co do samego Rybnika to ladnie miasto, podoba mi sie bardzo Rynek, ale bardzo rzadko tam bywam i nie znam zbytnio tam zadnych lokali.
heh no to serdecznie zapraszam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ładne miasto mam dziewczyne w wodzisławiu więc muszę przez rybnik jeździć
ale aby go dokłądnie zwiedzać to nie miałem okazji, bo samemu to tak dziwnie chodzić po mieście zwłaszcza, że niczego i nikogo się tam nie zna 
Żadna na świecie kobieta nie zdoła się oprzeć człowiekowi, którego prawdziwie kocha.
To trzeba poznać
Jak dla mnie czerwiec i wrzesień/październik - to najlepsze miesiące na romantyczne spacery po Rybniku
A wokół samego rynku jest tyle knajp, że... <browar>
ja lubię Celtic a na cisteczko czy cappucino knajpke w piwnicach "Pod Tubą"
i polecam rybnickich jubilerów
Spróbujcie kiedyś "zwiedzić" wszystkich - jest ich chyba ze 20 w samym, ścisłym centrum
Jak dla mnie czerwiec i wrzesień/październik - to najlepsze miesiące na romantyczne spacery po Rybniku

A wokół samego rynku jest tyle knajp, że... <browar>
ja lubię Celtic a na cisteczko czy cappucino knajpke w piwnicach "Pod Tubą"
i polecam rybnickich jubilerów

Spróbujcie kiedyś "zwiedzić" wszystkich - jest ich chyba ze 20 w samym, ścisłym centrum

ciesz się sobą
- jamaicanflower
- Maniak
Np gdzie to jest?Bo ja nie mam pojęcia gdzie jest taka miejscowość.
a ja wiem, ja wiem... z mojego mista do Rybnika wcale az nie tak daleko hehe ale nie mialam okazji tam być... w moim mieście tez jest ladnie....rynek został odnowiony i jest piekny... fontanna na samym srodku... może ktoś kojarzy co to za miasto hehe...
ale na Slasku, wiec sie orientuje gdzie to jest
Yasmin ja tez
- unlucky_sink
- Maniak
zel, w Gazdówce można dobrze zjeść za niewielkie pieniądze:) a na poddaszu-hmm mała knajpka, ale sympatyczna obsługa bardzo i właściciele też:D
[ Dodano: 2005-08-16, 00:46 ]
gdzie to jest?
))
[ Dodano: 2005-08-16, 00:46 ]
Runa pisze:"Pod Tubą"
gdzie to jest?