Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:Słabo kojarzę, bo nie korzystam...
TedBundy pisze:Moda z pedalskich lokali?
TedBundy pisze:umiem czytać i słuchać
Sir Charles pisze:(Tak wiem Lolli, ale wczoraj się nie liczy)
Sir Charles pisze:Ewentualnie Spokój w tej samej bramie na końcu po schodkach. Pod warunkiem, że rzeczywiście jest spokój, a nie muza puszczona na pełny regulator przez - skądinąd bardzo fajne - barmanki.
Bylam, bylamImperator pisze:alter ego
To to brzmi niezle. Mozna by to jakos rozwinac?lollirot pisze:całe centrum rekreacji wielopoleczyli caryca, łubu-dubu i kitsch - za zabawę do białego rana i ból nóg dzień po.
Sir Charles pisze:Zależy do czego chcesz tańczyć
Co do Wielopola - w Carycy raczej techno, d'n'b i takie tam, więc podejrzewam, że odpada. Kitschu ja osobiście nie toleruję, chociaż tam od czasu do czasu bywam (zawsze sobie obiecuję, że nigdy więcej). Tłumy, syf, obskurnie. Ale muzyka typu "złote przeboje dyskotekowe", więc mogłoby Ci chyba pasowaćA w Łubu-Dubu zawsze mam wrażenie, że ten dancefloor się w końcu od synchronicznego skakania zawali. Ale muszę przyznać, że chyba z rok tam nie byłem
Znaczy to co zrobil Charlielollirot pisze:znaczy?
Wujo Macias pisze: na Prozac sie nie zalapalem, ponoc szkoda
Sir Charles pisze:Może Błędne Koło?
TedBundy pisze:sama idea czegoś takiego jak dark room jest poroniona Moda z pedalskich lokali?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości