Jedzenie całkiem dobre. I..napiwek doliczją do rachunku

Barmani tańczą na barze
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
moon pisze:taki pub na Jana Pawła (nie pamiętam nazwy chyba coś z jazzem)
moon pisze:A gdzie jest Sienkiewicza i co to Organza?
jejku jaka ja jestem niedoinformowana
WaldiK pisze:A mnie ostatnio spodobal sie pub SheSha czy jakos tak, arabskie klimaty, faja wodna z wódka.
Wiezyca zaraz za Muzeum Narodowym idac od strony Centrum
moon pisze:I tak w knajpach czy dyskotekach takich wiekszych bardziej oplaca sie do meskich chodzic, bo tam nie ma kolejek ;DD
A to nie zaleta jest?
Olivia pisze:Wiezyca zaraz za Muzeum Narodowym idac od strony Centrum
Ta knajpa jest okropna, piwo choć tanie, mają obrzydliwe. Po wypiciu 2 człowiek czuje się, jakby z 5 wypił.
Żona_swego_męża pisze:Ta knajpa jest okropna, piwo choć tanie, mają obrzydliwe. Po wypiciu 2 człowiek czuje się, jakby z 5 wypił.
Ta. Dziekuje za mile wspomnienie moich urodzin ;DDElspeth pisze:Jeżeli to TA Wieżyca,
No jest jeszcze Ferment ;DD O spelunowatosc jego chyba klotni byc nie moze.Żona_swego_męża pisze:robisz z Wieżycy najgorszą spelunę, do których ona nie należy...
Marissa pisze:A ja bywałam swego czasu w Bostonie na Nowym Bemowie. Jak jestem w Wawie to zwykle jak nam się chce tam chodzimy. Jeśli nie chce, to do Sarajewa idziemy (ale tego nie polecam).
moon pisze:Dziekuje za mile wspomnienie moich urodzin ;DD
I ono bylo z tego wszystkiego najlepsze.Elspeth pisze:A poza tym na koniec przepłukaliśmy gardła domowej roboty winkiem
Ja myslalam, ze umre i glowa mi rozsadzi na drugi dzien. Juz nawet kac minal, ale jakis potworny bol glowy dokuczal. Tak wiec tez nie polecam tego miejscaElspeth pisze:Ale fakt-tak cienko po piciu jak po piwie w tej knajpie nigdy się nie czułam
moon pisze:Marissa napisał/a:
A ja bywałam swego czasu w Bostonie na Nowym Bemowie. Jak jestem w Wawie to zwykle jak nam się chce tam chodzimy. Jeśli nie chce, to do Sarajewa idziemy (ale tego nie polecam).
Znam, znam. Bylam nie raz w Bostonie. Choc nie moge tam chodzic z kumplami, bo wszystkich lacznie z wlascicielami znaja. Moj znajomy tam poznal swoja kobiete zreszta jak za barem robila [Sarajewo].
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości