Justa pisze:I przestań ze mnie ironizowac,bo to świadczy tylko o twoim niskim IQ,
O - to juz zupelna nowosc.... Ironizowanie ("z kogos"
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Justa pisze:Charlie,widzę że nie ma sensu z Toba dyskutować bo Ciebie to baaardzo cieszy co ja piszę.Więc na koniec powiem ci tak KISS MY ASS
Justa pisze:Myslałam że tutaj sa fajni ludzie z którymi mozna wymienic się doświadczeniami,poglądami
Justa pisze:bo sa tak traktowani jak mnie Charlie potraktował.
Justa pisze:Teraz nie dziwię się Wioli i Krystianowi...
Orbital pisze:fakt jest taki, ze jako żeś facet masz przewage nad kobietą (w sensie siły fizycznej) ZAWSZE i wykorzystując ją nawet w zwykłej rozmowie nie pokazujesz że jesteś mężczyzną, wręcz przeciwnie pokazujesz że jestes dzieciak i do tego jeszcze chamski.
Masz jakies nadwyzki agresora?Orbital pisze:My dwaj mozemy sobie dogryzac tutaj az nas wywala, jesli tego bedzie nam za malo to
mozemy sie spotkac i rozwiazac sprawe po męsku.
Orbital pisze:Rozmawiałem z Justyną i Ona bardzo się zdenerwowała przez twoje chamskie docinki co oznacza, że jest wrażliwą osobą i przede wszystkim kobietą.
Orbital pisze:Sądze, że ma silny charakter, dlatego wlasnie sie zdenerwowala i mysle także, że gdyby miala slabszy charakter, to po paru twoich wrzutach wyszlaby z forum i juz tu nigdy nie wrocila, co wg mnie byloby wielką stratą dla tego forum.
Pozmieniala je jakos?Orbital pisze:Przeczytaj Jej wypowiedzi i posty a się przekonasz z jak wartościową dziewczyną masz doczynienia:)
Orbital pisze:Teraz wiem, że Ona miała rację pisząc, żebym wyluzował - pisałem w gniewie i gniew mną kierował. Na szczęście przeniosłem rozmowe z Nią na gg i uspokoiła mnie w sumie paroma słowami, które trafiły w samo sedno sprawy. I gdy gniew mnie opuścił przejrzałem na oczy i zrozumiałem co robię, przeprosiłem Justyne za swoję zachowanie i tym samym otrzymałem szanse poznania bardzo ciekawej i fajowej dziewczyny:)
Orbital pisze:Więc trzymajcie się jak rodzina i PRZEDE WSZYSTKIM NIE PISZCIE POD WPLYWEM EMOCJI, bo wtedy nie Jesteście obiektywni i zapewne Wiecie wszyscy, że gniew rodzi gniew, nienawiść rodzi nienawiść itd.
No to chyba sie rozczarujeszOrbital pisze:Mam nadzieje, że zachowasz się jak dżentelmen - przeprosisz Justynę za swoje zachowanie
milenka112 pisze:możliwe:)ale skoro mam wybór,to wolę sobie coś o wiele ciekawszego poczytać.poza tym mam tak,że jak pierwsza strona mnie nie wciągnie to książkę rzucam w kąt;)
mrt pisze:Sorry, ale dla mnie osoba, która myli Tołstoja z Dostojewskim, bo właściwie to jej lata, co jeden i drugi napisał, nie jest żadnym partnerem do rozmowy, nawet po hektolitrach piwa. I takie osoby należałoby oblewać na maturze bez żadnego "ale" i wyrzutów sumienia.
mrt pisze:NIE SZANUJĘ OSÓB, KTÓRE NIE CZYTAJĄ KSIĄŻEK I DO TEGO UWAŻAJĄ, ŻE NIE MA W TYM NICZEGO NIENORMALNEGO!
mrt pisze:Sorry, ale dla mnie osoba, która myli Tołstoja z Dostojewskim, bo właściwie to jej lata, co jeden i drugi napisał, nie jest żadnym partnerem do rozmowy,
... A dziewczyny okreslanej mianem FAJOWEJ ( ) odechciewa mi sie poznawac zanim w ogole zaczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości