Kluby w [Warszawie]
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Ostatnio byłam w Underground na Marszałkowskiej (przy Sezamie)... Ale chyba tylko dlatego, że panie do 22.00 miały wstęp za darmo No cóż... przez jakąś godzinę były tam prawie same dziewczyny. Muzyka czarna (akurat w środę). Potem już się zlecieli i panowie... sporo czarnoskórych. Ale ogólnie to faktycznie prawie sama mała młodzież.
Mały Heineken kosztuje 8 zł
Mały Heineken kosztuje 8 zł
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Ostatnio byłam w tym całym Remoncie. Tanie piwo jak na klub (np. duży Żywiec - 5,5 zł), ale klimatyzacja to tragedia!!! Zadusić się można. Kilka wiatraków na cały klub - dają coś tylko wtedy, gdy się bezpośrednio pod nimi stanie. Dlatego w ruch poszły karty menu wykorzystane jako wachlarze. Muzyka: mieszanka disco, dance, rock'n'rolla, r'n'b, hip-hopu i muzyki z lat '70.
Same barmanki - strasznie wypindrzone. Akurat mnie obsługiwała taka nienajmilsza
Same barmanki - strasznie wypindrzone. Akurat mnie obsługiwała taka nienajmilsza
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
-
- Początkujący
Hej ? A jak się ubieracie do klubów ? ja ostatnio kupiłam sukienkie od Colien. Kojarzycie tę markę ? Dajcie znać jaki macie wybor?