Turystyka rowerowa - szlaki w Polsce
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Turystyka rowerowa - szlaki w Polsce
Znacie jakies ciekawe trasy w rejonach Warszawy? Kabaty odpadaja, interesuja mnie dluzsze trasy ponad 60 km takie na weekend.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Powiem tak.
Ja kiedyś chciałem se wybrać jakąś trasę z przewodnika internetowego, patrzyłem w księgarniach. Jeszcze nigdy nie skorzystałem. Poszedłem do księgarni i kupiłem dobrą MAPĘ. Z mapy jasno nie wynika co się zobaczy. Teren może być i nudny i fascynujący. Najważniejsze, by coś nowego odkrywać. Można jechać 70 km znaną trasą ale pozostałe 30 km jechać inaczej, coś innego zobaczyć.
Idź do księgarni, kupuj mapę.
A od forumowiczów radzę łapać informacje, CO koniecznie trzeba zobaczyć. Trasę se dobierzesz sam. Będziesz zadowolony.
PS
Patrz też na poziomice czasami. ;P
Ja kiedyś chciałem se wybrać jakąś trasę z przewodnika internetowego, patrzyłem w księgarniach. Jeszcze nigdy nie skorzystałem. Poszedłem do księgarni i kupiłem dobrą MAPĘ. Z mapy jasno nie wynika co się zobaczy. Teren może być i nudny i fascynujący. Najważniejsze, by coś nowego odkrywać. Można jechać 70 km znaną trasą ale pozostałe 30 km jechać inaczej, coś innego zobaczyć.
Idź do księgarni, kupuj mapę.
A od forumowiczów radzę łapać informacje, CO koniecznie trzeba zobaczyć. Trasę se dobierzesz sam. Będziesz zadowolony.
PS
Patrz też na poziomice czasami. ;P
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Początkujący