Ale Kwiata sprawdze jutro w pracvy to Ci napisze.
A Cesarza to jakiś Pui Yui czy coś.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
moon pisze:Mugen pisze:akie książki o miłości możecie polecić??Haro pisze:Druga to mistrzowstwo mistrza grozy.
Bardzo na tema t nie ma co ;P
"Listy pisane miłoscią" polecic moge bo przyejmnie sie czyta choc nie do konca moj typ.
Mugen pisze:ostatnio czytałem "Samotność w Sieci" i zrozumiałem
Ines pisze:"Weronika postanawia umrzeć"
Czytałam. Jedna z niewielu ksiazek jakie kojarze tego typu nie posiadajaca anie jednego dialogu... Swopja droga jak dla mnie kiepściutka...runeko pisze:Gabriel Garcia Marquez (jak dla mnie najlepszy pisarz na swiecie): "Sto lat samotnosci", "Milosc w czasach zarazy", "Rzecz o mych smutnych dziwkach", "O milosci i innych demonach". W ogole przeczytalam wszystkie jego ksiazki do ktorych mialam dostep i stwierdzam iz geniuszem jest ow czlowiek (Nobla dostal- to o czyms swiadczy)
Noruneko pisze:"Lesio"
moon pisze:Swopja droga jak dla mnie kiepściutka...
moon pisze:Ale co ma Lesio do milosci, co?Czy te inne kokainy?
Asiula pisze:runeko napisał/a:
Mam go gdzies przepisanego nawet. Dobra ksiazka.
podeslij jak mozesz
runeko pisze:cubasa gdzies w tym temacie zapodal link do calej e-ksiazki
runeko pisze:Gabriel Garcia Marquez (jak dla mnie najlepszy pisarz na swiecie): "Sto lat samotnosci", "Milosc w czasach zarazy", "Rzecz o mych smutnych dziwkach", "O milosci i innych demonach". W ogole przeczytalam wszystkie jego ksiazki do ktorych mialam dostep i stwierdzam iz geniuszem jest ow czlowiek (Nobla dostal- to o czyms swiadczy)
runeko pisze:Bo trzeba przeczytac cala jego tworczosc przed bo to jakby nie bylo jego ostatnia ksiazka. Dla kogos, kto pierwszy raz czyta Marqueza i zaczyna od tej ksiazki, bedzie ona bezsensowna.
Mia pisze:Cortazara tez czytasz?
Mia pisze:Jak najbardziej sie zgadzam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości