Lek.med. Zofia Glanowska, ginekolog-położnik
ul. Stolarska 11
Kraków
tel. (12) 421-22-10
(godziny przyjęć:
poniedziałek, wtorek, piątek 10:00-14:00
środa, czwartek: 15:00-18:00)
Koszt wizyty: 30 zł.
Chodzę do owej Pani regularnie. Przy pierwszej wizycie wszystkie podstawowe badania miałam wykonane na miejscu, czym zajmują się dodatkowo zatrudnione pielęgniarki. Włącznie z ważeniem i mierzeniem wzrostu
Rejestracji można dokonać nawet w dzień wizyty, przy czym w godzinach wieczornych czas "oczekiwania" znacznie się wydłuża.
Poświęca tyle czasu, ile trzeba. Nigdzie Jej nie spieszno, odpowiada rzeczowo na wszystkie nurtujące pytania, a jeszcze wyposaży w zestaw ulotek czy odnośników do stron www.
Jest delikatna i zawsze podczas badania informuje co właśnie robi. Bada piersi, a także uczy jak i kiedy wykonywać badanie przez samą zainteresowaną.
Przeprowadza bardzo dokładny wywiad. Zwraca także uwagę na stan skóry, i w przypadku ew. problemu spełnia rolę "dermatologa".
W razie rozmowy o tabletkach dobiera je zważywszy nie tylko na wyniki badań, ale i choroby w rodzinie, palenie papierosów czy cerę. Komplet.
Po zapisaniu recepty zawsze uprzedzi gdzie i po jakiej cenie można je dostać.
Nie ma nic przeciwko obecności osoby towarzyszącej przy badaniu.
Niewątpliwie jest to jedna z najlepszych ginekologów, jakich miałam okazję spotkać.
[KRAKÓW] Zofia Glanowska
Moderator: modTeam
[KRAKÓW] Zofia Glanowska
Ostatnio zmieniony 17 sie 2006, 17:32 przez Koko, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”