Ginekolog Zabrze
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Witam. Mam problem, ostatnio przeprowadziłam się do Zabrza i nie znam tutaj jeszcze ginekologa dobrego. Proszę o namiary na jakiegoś dobrego ginekologa. Niby w pobliżu mam ośrodek zdrowia, ale nie krążą miłe zdania na temat tego Pana. Najlepiej chciała bym na miary na kompetentną kobietę. Ślicznie dziekuje.
qwer
-
- Początkujący
Chiciała bym aby jakaś Pani odpisała mi na mój post bo jestem pod ścianą i pilnie potrzebuje ginekologa i konkretnie w Zabrzu nie w bytomu, Będzinie czy Krakowie. Bardzo proszę na namiary na kogoś odpowiedniego. Na pewno któraś Pani z Zabrza ma już swojego stałego lekarza. Barzo proszę o jakiś kontakt.
qwer
Nie chce sie czepiac ale kobiety w malo czym sa kompetentne (statystycznie).
Lepsi ginekolodzy (statystycznie) to faceci.
Lepsi kucharze - facei.
Projektanci mody - faceci.
itd.
Kobiety robia za zwyklych rzemieslnikow. Kucharki na stolowkach, krawcowe i... o wlasnie. Taka "jakosc" prezentuja jak ginekolodzy. Roznica pomiedzy Kuroniem a kucharka z baru mlecznego jest dosc wyraznym przedstawieniem sprawy.
Lepsi ginekolodzy (statystycznie) to faceci.
Lepsi kucharze - facei.
Projektanci mody - faceci.
itd.
Kobiety robia za zwyklych rzemieslnikow. Kucharki na stolowkach, krawcowe i... o wlasnie. Taka "jakosc" prezentuja jak ginekolodzy. Roznica pomiedzy Kuroniem a kucharka z baru mlecznego jest dosc wyraznym przedstawieniem sprawy.
lalalala01-21 pisze:Chiciała bym aby jakaś Pani odpisała mi na mój post bo jestem pod ścianą i pilnie potrzebuje ginekologa
z tego co wiem, to są bardziej odpowiednie miejsca w necie, żeby znaleźć takie informacje, skoro już jesteś pod ścianą.
Ja po moich doświadczeniach z facetem-ginekologiem przerzuciłam się na kobiete. Ale teraz chyba wybiorę się gdzie indziej, gwoli porównania, bo nie pasuje mi, że ona się tak mało orientuje w dostępnych metodach antykoncepcji. Ostatmio chciałam konkretnych informacji o plastrach/krążkach, z racji zrezygnowania z tabletek,a ta wciąż mi tylko globulki poleca, które są dla mnie nie do przyjęcia
O ginekologa w Zabrzu mogę zapytać jutro w pracy. Z tego co wiem to wszystkie tam chodzą do tego samego lekarza i są bardzo zadowolone.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 00:06 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Maverick pisze: Roznica pomiedzy Kuroniem a kucharka z baru mlecznego jest dosc wyraznym przedstawieniem sprawy.
Różnica między Moniką Turasiewicz a ewentualnym panem z baru mlecznego jest też dość znacząca. Nie wiem, czy to czegoś dowodzi A już jak to się ma do pytania dziewczyny, to zupełnie nie rozumiem. Że niby panowie powinni polecać ginekologów?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Ja mogę Ci polecić dobrego ginekologa w Gliwicach, daleko nie masz a klinika jest pierwsza klasa. BM Quality Med, centrum medyczne. Pracuje tam świetny ginekolog i jestem zadowolona z usług.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez ivona, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”