wiem, ze źle robie
Moderator: modTeam
wiem, ze źle robie
Witam...mam problem z głupoty
przez 19 lat nie byłm u gina...jakos tak nie było potrzeby...tak mi sie wydawało
i tu zonk..weszłam w okres klimakterium które znoszę bardzo dobrze ale...po 3 mcach dostałam miesiączke która trwa 10 dzień...
Bardzo Was prosze o namiary na gina który nie bedzie sie nade mną znacał wywodami ,że mam w gdzies swoje zdrowie...jakies równego gościa a przy tym fachowca...może byc kobita...jestem załamana swoją głupotą pomóżcie mi z tego wyjśc z twarzą
Pozdrawiam
przez 19 lat nie byłm u gina...jakos tak nie było potrzeby...tak mi sie wydawało
i tu zonk..weszłam w okres klimakterium które znoszę bardzo dobrze ale...po 3 mcach dostałam miesiączke która trwa 10 dzień...
Bardzo Was prosze o namiary na gina który nie bedzie sie nade mną znacał wywodami ,że mam w gdzies swoje zdrowie...jakies równego gościa a przy tym fachowca...może byc kobita...jestem załamana swoją głupotą pomóżcie mi z tego wyjśc z twarzą
Pozdrawiam
mój za każym razem pyta, kiedy była ostatnia wizyta nawet gdy przed nosem ma monitor komputera a na nim własnie wyświetlają mu się wszystkie informacje o mnie ...
nie bój żaby szyszka ... martw się lepiej o swój zadek a nie o twarz ...
a jak lekarz usłyszy ile czasu lekceważyłas sobie i nie palnie ci pogadanki o profilaktyce ... to zaden z niego fachowiec ...
acha: no i pozdrawiam szyszka - nie zwlekaj
nie bój żaby szyszka ... martw się lepiej o swój zadek a nie o twarz ...
a jak lekarz usłyszy ile czasu lekceważyłas sobie i nie palnie ci pogadanki o profilaktyce ... to zaden z niego fachowiec ...
acha: no i pozdrawiam szyszka - nie zwlekaj
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 18:51 przez chwastek, łącznie zmieniany 1 raz.
szyszka pisze:jestem załamana swoją głupotą pomóżcie mi z tego wyjśc z twarzą
Ważne, że zdecydowałaś się w końcu.
Podzielam zdanie Endriuła - nie musisz mówić, ale on może zapytać, to powiesz, że byłaś dawno i nie pamiętasz, kiedy to było. Jego obowiązkiem nie jest psychiczne znęcanie się, ale zbadanie i ew. leczenie. Ginekologów jest pełno, więc w razie czegoś możesz wyjść z gabinetu i pójść do innego.
Szkoda, że nie mogę polecić Tobie mojego gienia ...
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
jeny, nałgałbys tak maverick bez mrugnięcia okiem gdybys był na jej miejscu? myślisz, że lepiej poczułaby się gdyby takiej odpowiedzi udzieliła lekarzowi na pytanie, kiedy była ostatni raz u lekarza i dlaczego tym razem pojawiła się u niego?
andrew, no nie musi odpowiedzieć na pytanie lekarza, jasne, może odmówić odpowiedzi i zażądać adwokata ... albo może na pyatnie odpowiedzieć lekarzowi aby spadał na drzewo ... może też zaraz jak padnie pytanie zmienić temat ... niech zbajeruje gościa
zróbmy burzę mózgów ... albo konkurs na najlepszą odpwiedź jakiej udzielić może szyszka gdy lekarz zada jej pytanie o datę ostatniej wizyty ... w sumie może nawet zechce zrobić jej cytologie ... uuuu ...
mona, a jak lekarz po badaniu wyznaczy jej datę kolejnej wizyty ... to bedzie to dalej psychiczne znecanie się ... czy też troska o pacjenta?
andrew, no nie musi odpowiedzieć na pytanie lekarza, jasne, może odmówić odpowiedzi i zażądać adwokata ... albo może na pyatnie odpowiedzieć lekarzowi aby spadał na drzewo ... może też zaraz jak padnie pytanie zmienić temat ... niech zbajeruje gościa
zróbmy burzę mózgów ... albo konkurs na najlepszą odpwiedź jakiej udzielić może szyszka gdy lekarz zada jej pytanie o datę ostatniej wizyty ... w sumie może nawet zechce zrobić jej cytologie ... uuuu ...
mona, a jak lekarz po badaniu wyznaczy jej datę kolejnej wizyty ... to bedzie to dalej psychiczne znecanie się ... czy też troska o pacjenta?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 20:06 przez chwastek, łącznie zmieniany 1 raz.
chwastek pisze:andrew, no nie musi odpowiedzieć na pytanie lekarza, jasne, może odmówić odpowiedzi i zażądać adwokata ... albo może na pyatnie odpowiedzieć lekarzowi aby spadał na drzewo ... może też zaraz jak padnie pytanie zmienić temat ... niech zbajeruje gościa
Nie rozumiem Twego ataku ... jakas nerwowa jestes zazyj coś
jest tu - na forum , do lekaza idzie np. za dwa dni , wchodzi lekarz pyta sie kiedy była Pani u lekarza ostani raz , odpowiada 2 lata temu i wali jej na cycki co on na ten temat mysl - to jej dupa i jej zdrowie , on jest od leczenia i za to mu placą ! <browar>Nie rozumiem dlaczego miala by sie lekarza obawiac , on jest od pomocy a nie od wypytywania kwesti które nie za wiele mu dadza w badaniu o rzeczy zwiazne z zdrowiem pytać juz moze
Ja rozumiem tez iż ludzie są dziwni - boją sie , nawet lakarza co mnie smieszy , no dobra niech bedzie ... macie racje niech mu powie prawdę - pytam sie po co ?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 20:42 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
chwastek pisze:mona, a jak lekarz po badaniu wyznaczy jej datę kolejnej wizyty ... to bedzie to dalej psychiczne znecanie się ... czy też troska o pacjenta?
Eee, poprosze o inny zestaw pytań
Andrew pisze:macie racje niech mu powie prawdę
Pewnie, że może powiedzieć, ale Ona nie chce
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
no to skoro nie che to nich posłucha mnie albo Ciebie - co za problem . Ja gdy lekarz za duzo pyta , a jest to nie zwiazane z tym co trza np. zapytał by kiedy ostanio byłem u ginekologa , odpowiedzial bym mu 6 miesiecy temu ! a jak by zapytał a u kogo , to jzu bym mu odpowiedzial iż to nie jego sprawa , prosto z mostu i brutalnie ale z usmiechem na ustach by nie zostac osoadzonym jak gbur .
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
tez niektorzy maja problemy..to tylko Twoja wina ze nie bylas..nie czulas potrzeby?? no coz..zawsze lepiej isc nawet zeby byc pewnym ze jest wszystko ok..jak Cie zapyta to odpowiedz ze nigdy i tyle..i tak to wyczuje bo przy badaniu beda Ci sie nogi trzesc:D a starsi ludzie czuja takie rzeczy...wazne ze jednak teraz chcesz isc..mow prawde i tyle
-będę brał Cie!
-gdzie?
-w aucie!
-mnie?
- Cie..
-niee
-ehe!!
-gdzie?
-w aucie!
-mnie?
- Cie..
-niee
-ehe!!
Zaewniam, ze lekarz czesciej spotyka sie z odpowiedzia, ze ktos nie byl 20 lat niz z taka, ze chodzi regularnie Nic sie nie martw i idz do sprawdzonego, najlepiej prywatnie. Z pewnoscia nie uslyszysz nic niemilego, tylko to, ze teraz trzeba zrobic kompleksowe badania, rozpoczac pewnie terapie hormonalna, zrobic badanie piersi itd.
Ten strach jest tylko w Twojej glowie. Lekarz ma inne rzeczy do roboty niz krzyki, ze dlugo nie bylas. Dla niego, o ile pojdziesz prywatnie, jestes idealna pacjenta, bo przyjdziesz kilka razy pod rzad
Niestety, moge polecic tylko kogos w Warszawie.
A tu, pare tematow ponizej, jest polecony jakis lekarz we Wroclawiu, w prywatnej poradni, dr Wojciechowski zdaje sie: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=10186
Ten strach jest tylko w Twojej glowie. Lekarz ma inne rzeczy do roboty niz krzyki, ze dlugo nie bylas. Dla niego, o ile pojdziesz prywatnie, jestes idealna pacjenta, bo przyjdziesz kilka razy pod rzad
Niestety, moge polecic tylko kogos w Warszawie.
A tu, pare tematow ponizej, jest polecony jakis lekarz we Wroclawiu, w prywatnej poradni, dr Wojciechowski zdaje sie: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=10186
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 21:33 przez Miltonia, łącznie zmieniany 1 raz.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Trzeba bylo slyszec co mowilem na policji do protokolu... Lekarz to pikus.chwastek pisze:nałgałbys tak maverick bez mrugnięcia okiem gdybys był na jej miejscu?
A tak w ogole to Miltonia ma racje. O ile sie trafi na rzetelnego lekarza to faktycznie powie on ze nalezy sie przebadac kompleksowo co bedzie nawet dobre.
nie widzę tutaj żadnej kłotni
chcesz pomocy? proszę:
http://www.znanylekarz.pl/lekarze-polsk ... +Wroc%B3aw
czytaj opinie, wybieraj - tam znajdziesz ich więcej niż tutaj na forum
mój lekarz to marian gabryś (jest na tej liście), niestety nie potrafię zagwarantować tobie, że nie padnie pytanie o datę ostatniej wizyty ... bo tego najbardziej obawiasz się
nie chcesz iść sama? to napisz do mnie na pw, pójdę z tobą
chcesz pomocy? proszę:
http://www.znanylekarz.pl/lekarze-polsk ... +Wroc%B3aw
czytaj opinie, wybieraj - tam znajdziesz ich więcej niż tutaj na forum
mój lekarz to marian gabryś (jest na tej liście), niestety nie potrafię zagwarantować tobie, że nie padnie pytanie o datę ostatniej wizyty ... bo tego najbardziej obawiasz się
nie chcesz iść sama? to napisz do mnie na pw, pójdę z tobą
- Rebeca2006
- Uzależniony
Napisz ile masz lat? od jak dawna masz klimakterium?
Moja mama miała tak już dwa razy z tym krawieniem, przy przekwitaniu tak nie raz jest, jak chcesz coś więcej wiedzieć to PW, znam ten temat dość dobrze.
Do lekarza koniecznie trzeba iść, i to jak najszybciej !
Moja mama miała tak już dwa razy z tym krawieniem, przy przekwitaniu tak nie raz jest, jak chcesz coś więcej wiedzieć to PW, znam ten temat dość dobrze.
Do lekarza koniecznie trzeba iść, i to jak najszybciej !
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
-
- Początkujący
Witam czasem sie zdraz, ze nie pamiętamy o wizytach. Może to wstyd czy brak czasu, albo ta straszna służba zdrowia Cie do tego zniechęciły. Polecam https://humanicus.pl/ginekologia-i-poloznictwo-rzeszow/6 oni zajmą się TOBĄ I NIKT NIE BĘDZIE CIĘ OCENIAŁ.
https://humanicus.pl/ginekologia-i-poloznictwo-rzeszow/6
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”