jestem przeciw antybiotykom tam gdzie ich nie trzeba stosować . To samo wpajam dzieciom .
są naturalne specyfiki i suplement ktore działają
wymaz miala , nic nie stwierdzono .
wszystkie reklamowane srodki w tv mozna spokojnie sobie w dupe wsadzic - choc na pewno tam wsadzone zaszkodzą
NIKT MNIE NIE PRZEKONA ! za długo zyje , za wiele kłopotów z lekarzami , ci siedza w kieszeni firm farmaceutycznych co skutkuje czym skutkuje . Dopiero jak idziesz do jakiegos specjalisty co ma renome na całą Polske , tak jak pewien doktor z Piekar Slaskich dowiadujesz sie rzeczy co otwierają ci oczy
Tak samo jak idziesz do lekarza z NFZ , a potem zaraz idz do innego prywatnie , i porównaj co ci przepisano i na co to jest
porównaj jak wyglada i ile czasu mija jak leczy cie ten z NFZ , a kiedy dochodzisz do siebie jak idziesz prywatnie
JA ZDANIA NIE ZMIENIE - A WY SIE MOZECIE POCIC ile chcecie , ze nie mam racji .
mi to zwisa . Ja zyje lat prawie 48 bez lekarzy i zyje i mam sie swietnie . ktos powie ciesz sie zes taki zdrowy , ano tak , bo lekarze mi owego zdrowia nie spieprzyli
[ Dodano: 2012-10-09, 20:51 ]Ministrowa to mi w tym co pisze przypomina zone i tesciowa , ta pierwsza -zona- ma to chyba po mamie .Lata po lekarzach robi wszelkie badania , rany gdzie ona to juz nie była , jakich badan nie robiła ... głowa mnie boli , tesciowa to samo , całe zycie po lekarzach ... jak byscie zajrzeli do szafki mej zony i zobaczyli ile specyfików tam jest i ile ona tego zjada to szok , jak taki człek ma byc zdrowy ! jak ? Po drugie wcale na chorą moja kobieta nie wyglada. Chora jedynie jest jak mia cos zrobic , ale jak juz dziewczyny szły na dyskoteke to ona z nimi. Na weselu tez szalała
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
a niby tak zryty ma kregosłup

ja to mam zryty

co potwierdzaja zdjecia , jej zdjecia przy moich to pikus . Gdybym ja zjadał takie ilosci lekarstw i kij wie co ona tam jeszcze zjada , mój zoładek , wątroba szlag by trafił
A potem zle sie czuje
a wszystko to nakazują jej zjadac lekarze co szkoły pokonczyli . gdyby istniała instytucja kontrolujaca ich poczynania , wielu by odebrano prawo do wykonywania zawodu , ale nie ma . A wiara ludzi przez nich leczonych w to co robią jest tak zatrwazajaca , ze znowu głowa Boli .
Nie neguje kompetencji wszystkich lekarzy , ale znaczna wiekszość przeze mnie spotkanych (choc sam mało ich "uzywałem) miała sie miernie .