Wrocław - dobry ginekolog
Moderator: modTeam
Ginekolog_ Wroclaw :) pilnie potrzebny :)
tylko zeby byl dobry bo to dopiero pierwsza wizyta
Kasiula20, kiedy jeszcze mieszakłam we Wrocku (to były czasy:( ) chodziłam do dr. Kulon w ZOZie dla Szkół wyższych (pl.katedralny czy cos takiego ,w każdym bądź razie naprzeciwko seminarium duchownego). Kobieta może niezbyt serdeczna ,ale za to jest świetną specjalistką. Na wizytę czekałam jakieś 2 tygodnie i tez była to moja pierwsza wizyta. pozdrawiam!
Wrocław - dobry ginekolog
Kogo polecacie ?
Czy któraś z Was była u dr Krzysztofa Brejnaka ?
.
Czy któraś z Was była u dr Krzysztofa Brejnaka ?
.
- Smerfetka;)
- Bywalec
o kurcze, wiele moich znajomych na niego narzekalo, ale nigdy nie zastanawial sie nad tym, a tu sie okazuje ze faktycznie niezly skó....l z niego, mieszkam pare kroczkow od tej przychodni!!!summer86 pisze:Zgadzam sie ze Smerfetka. Dr Myśkow jest po prostu świetny zarówno pod względem porad lekarskich jak i podejścia do pacjentki. Odradzam dr Świdraka z tej samej przychodni - najgorszy ginekolog z jakim miałam w życiu do czynienia.
- Zielonowłosa
- Entuzjasta
Znacie może kogoś w okolicy Śródmieścia? Chodzi mi o prywatny gabinet, warty polecenia...
[ Dodano: 2007-11-27, 19:18 ]
Znalazłam w końcu i jestem bardzo zadowolona- równa babka i dobry fachowiec (tak mi się wydaje)...
Dr Irena Maruk-Kertyńska
Śródmieście- ul.Skłodowskiej 15/23 (na przeciw Pasażu Grunwaldzkiego)
Od pon. do czw. od 16-18 się przychodzi po prostu, bez rejestracji.
POLECAM
[ Dodano: 2007-11-27, 19:18 ]
Znalazłam w końcu i jestem bardzo zadowolona- równa babka i dobry fachowiec (tak mi się wydaje)...
Dr Irena Maruk-Kertyńska
Śródmieście- ul.Skłodowskiej 15/23 (na przeciw Pasażu Grunwaldzkiego)
Od pon. do czw. od 16-18 się przychodzi po prostu, bez rejestracji.
POLECAM
Wszystkim koleżankom polecam zawsze mojego doktora - Tomasza Michalika. W gabinecie można zrobić też usg 3d.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez kursywa, łącznie zmieniany 1 raz.
I co, byłaś u dra Michalika?
Ja właśnie wczoraj byłam na wizycie
Ja właśnie wczoraj byłam na wizycie
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez kursywa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Niedawno przeprowadziłam sie do Warszawy i zupełnie nie znam tu żadnych lekarzy ani przychodni. Czy któraś z was może mi powiedzieć, gdzie przyjmuje jakiś dobry Ginekolog w Warszawie? Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi. Zależy mi na doświadczonym lekarzu i klinice z najlepszym sprzętem do badań USG.
Re: Wrocław - dobry ginekolog
Jeśli chodzi o USG, to polecam kontaktować się z Multimedem. Polecaliśmy to miejsce już kilku osobom na podstawie naszych doświadczeń i wszyscy byli tak samo zadowoleni. Poważne podejście, szybkie terminy i nowoczesny sprzęt. Przed badaniem pełne info na ten temat, następnie konsultacja, ewentualne ustaleniem kolejnego, szybkiego terminu. Moim zdaniem to było zrealizowane perfekcyjnie i tak powinny zawsze przebiegać badania. A jeśli chodzi o samego lekarza, to sugeruję Agatę Fleming. Świetny specjalista.
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”