tak jak w temacie.. szukam jakiegoś dobrego(według Was) ginekologa w Bydgoszczy... ten do którego chodze generalnie jest ok, jak na pierwsze kilka wizyt, ale nie kiedy coś złego sie dzieje... oszczędzę szczegółów....
zna ktoś jakiegoś dobrego specjalistę? jezlei tak to poproszę o jakieś szczegóły... z góry dziękuję
[Bydgoszcz] szukam..
Moderator: modTeam
[Bydgoszcz] szukam..
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- Pani Batman
- Bywalec
polecam przychodnie 'Przyjazna' na Wyzyznach...jest tam m.in. dwoch panow ginekologow-oboje bardzo sypatyczni.
->dr Tyszkowski
->dr Karwowski
I panstwowo i milo i super czysto i ladnie- jak prywatnie;)
(moge podac nr tele do rejestracji jak chcesz)
a NIE polecam( w zadnym razie, NIE NIE NIE!!!) dr Polak a fuuuu strraszna
->dr Tyszkowski
->dr Karwowski
I panstwowo i milo i super czysto i ladnie- jak prywatnie;)
(moge podac nr tele do rejestracji jak chcesz)
a NIE polecam( w zadnym razie, NIE NIE NIE!!!) dr Polak a fuuuu strraszna
toffik14 pisze:Przychodnia akademicka, dr. Antosz
wlasnie do niego chodze(ale na gdanska), byl to moj pierwszy lekarz i koniecznie chce zmienic. Jest bardzo sympatyczny i w ogole przez pierwszy czas wydal mi sie super, ale z czasem zaczelam sie uprzedzac... chociaz na pierwsza wizyte super:)
[ Dodano: 2006-12-15, 20:47 ]
teraz przeczytalam Twoja wypowiedz w temacie Yasmin... wlasnie tam widac jak bardzo "nasz" lekarz jest nieodpowiedzialny... nie dosyc, ze z Twoimi chorobami nie powinnas (wg ulotki) przyjmowac tego, to pewnie tak jak i mi Antosz nie zrobil Ci wczesniej zadnych badan...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”