witam
Mam następujące pytanie: chciałabym dowiedzieć się czy znacie może ginekologa w okolicach Katowic do którego mogłabym się wybrać bez rodzica <mam 17 lat>? Słyszałam, ze przed 18 trzeba iść z mamą.
Z góry dzięki za pomoc
Katowice i okolice - ginekolog
Moderator: modTeam
- _normalna_
- Uzależniony
Ja jestem z Katowic i z tego co wiem spokojnie możesz iść w tym wieku do Gina bez rodzica. Jeśli to ma być pierwsza wizyta „kontrolna” to spróbuj w swoim rejonie, natomiast jak ma to być konkretna sprawa to już w zależności od zasobności Twojego portfela moge podać Ci kilka nazwisk ale namiarów już szukaj w necie
Polecam : Krzysztof Koza, Jolanta Dynia-Kiesler, Tomasz Ślęczka wiem, że przyjmują prywatnie i z NFZ’tu
Nigdy się idź do Wojciech Matuszewski
pozdrawiam
Polecam : Krzysztof Koza, Jolanta Dynia-Kiesler, Tomasz Ślęczka wiem, że przyjmują prywatnie i z NFZ’tu
Nigdy się idź do Wojciech Matuszewski
pozdrawiam
Ja osobiście polecam doktora Stefana Budlińskiego. Przyjmuje w prywatnym gabinecie na Osiedlu Tysiąclecia (ul.Z.Czarnego w "Kukurydzy") oraz ramach w Przychodni w Chorzowie na ulicy Młodzieżowej 33.
Polecam Go z dwóch powodów - jest bardzo miły, sympatyczny, udziela zawsze wyczerpujących odpowiedzi, a po drugie, dla mnie osobiście najważniejsze, podczas wizyty może być cały czas obecny nasz partner. Samodzielnie wykonuje badania cytologiczne i USG. Doktor nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie odności się wrażenie, że jest zwolennikiem, aby pary razem były obecne.
Polecam Go z dwóch powodów - jest bardzo miły, sympatyczny, udziela zawsze wyczerpujących odpowiedzi, a po drugie, dla mnie osobiście najważniejsze, podczas wizyty może być cały czas obecny nasz partner. Samodzielnie wykonuje badania cytologiczne i USG. Doktor nie ma nic przeciwko, wręcz przeciwnie odności się wrażenie, że jest zwolennikiem, aby pary razem były obecne.
ja znam dobrych w Gliwicach to w sumie okolice jak potrzebujesz namiarow napisz na priv
aha i to bzdury ja bylam pierwszy raz w wieku chyba 16 lat i nie trzeba z rodzicami a lekarz nie ma prawa ich powiadomic o niczym co wydarzy sie w gabinecie albo czego sie dowie od ciebie.
aha i to bzdury ja bylam pierwszy raz w wieku chyba 16 lat i nie trzeba z rodzicami a lekarz nie ma prawa ich powiadomic o niczym co wydarzy sie w gabinecie albo czego sie dowie od ciebie.
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- MałaGwiazda
- Bywalec
polecam panią doktor Ewe Wawrzyniak, która przyjmuje prywatnie na ul. Poleskiej 18 (KATOWICE) , baaaardzo sympatyczna, starsza Pani, nie wyciąga pieniędzy, ma tyle czasu dla Ciebie ile tylko potrzebujesz, nigdzie sie nie spieszy i wszystko wyjaśni za wizytę z badaniem bierze ok 35 zl
Ostatnio zmieniony 09 lip 2010, 00:30 przez MałaGwiazda, łącznie zmieniany 1 raz.
" GDYBYM MÓGŁ COFNĄĆ CZAS PEWNIE NIC BYM NIE ZMIENIŁ "
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”