Moja pierwsza wizyta u ginekologa w Łodzi odbyła się w porandi ginekologicznej zaraz obok spzitala im.Kopernika...
Babki są przemiłe, nie są chamskie i nie biorą od razu na fotel...
Co najważnieszcze (sama się mocarnie zdziwiłam)wszystko jest za friko...USG za friko, pobieranie krwi za friko...aż nie mogłam uwierzyć...
a'propos pobiernaia..
nie będe chodziła nigdzie indziej, pobieranie praktycznie nie czułam, a po nim pozostała mi malutka czerwona kropeczka, a nie wielki siniak...
polecam tego ginekologa naprawdę
ginekolog w Łodzi (świetny)
Moderator: modTeam
- _paczka cipsóf_
- Bywalec
Na Struga, miedzy Piotrkowska a Kosciuszki (po stronie Saspolu, ze 3 kamienice w strone Kosciuszki) jest dobry gabinet - "Salve". Wchodzi sie na 1 pietro. Nie tylko ginekolog tam przyjmuje, ale ja tylko u ginekologa 2 razy tam bylam. Niestety nie jestem w stanie sobie przypomniec nazwiska, ale kobieta ŚWIETNA!! Fachowo podchodzi do wszystkiego, zero dziwnych pytan, rozsadna, nie naciaga tak jak np jedna na Piotrkowskiej 5 (zreszta mama kolezanki) na zabieg na nadzerke (ktorej wg kolejnych 3 lekarzy nie mialam). Co prawda to prywatna przychodnia, ale naprawde polecam.
- _paczka cipsóf_
- Bywalec
- Bywalec
Wróć do „Ginekolog, gabinet ginekologiczny”