Znam go od kilku miesiecy, pracujemy razem. Po Sylwku wszystko się zmieniło. zaprosił mnie na imprezę. Poznałam jego przyjaciół, wszyscy odnosili się do mnie z szacunkiem, mówili, ze mu zależy...Mówił, ze jest w stanie zrobić dla mnie wszystko. Wszytko potoczyło s ię tak spokojnie. Jestesmy parą.
oto moje problemy:
1. Plotki - Myślę że jesteśmy w dosyc trudnej sytuacji, w pracy obracmy sie w kręgu ludzi uwielbiających plotki. Nie wiem czy to nie wpłynie negatywnie na nasz związek przez nich. nie wiem co robić. Jak sie zachowywać, przecież my nie wytrzymamy chyba 8 godzin bez dotknięcia sie za ręke itp
2. Sex - Jest pierwszym facetem, którego bliskość tak bardzo odczuwam, nasz kontakt ostatni był przepełniony takimi emocjami, jakich z innymi facetami nie przeżyłam. zaznaczam,że się nie kochaliśmy. Ja nie kochałam się jeszcze z żadnym facetem, mimo, że miałam ich kilku. jak mu to powiedzieć? Przyznawać się do tego? takmi glupio. On dawno z nikim nie był, a jak go zawiode?
Zależy mi na tym zwiazu, bo wiem, ze jest swietnym facetem, boję się ze sie nie sprawdze itp... co myślicie na tentemat?