Czy kobieta po 30 moze kochac malolata

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Mario1512
Początkujący
Początkujący

Postautor: Mario1512 » 19 kwie 2004, 07:38

Czy kobieta po 30 moze Kochac mlodszego od siebie faceta o 10 lat
Czy spotkal sie ktos z taka miloscia a moze ktos z obecnych jest zakochany.???
Pozdrawiam wszystkich...
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 19 kwie 2004, 08:31

Znam parę, gdzie kobieta jest starsza od mężczyzny o 7 lat. Zyje im się raczej dobrze;)
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 19 kwie 2004, 11:18

sa rozne przypadki , 10 lat to jeszcze nie taka duza roznica...
wiec mozna kochac mlodszego, jesli w niczym nie przeszkadza roznica to dlaczego nie?
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Greyangel
Entuzjasta
Entuzjasta
odp.

Postautor: Greyangel » 19 kwie 2004, 14:04

Moja przyjaciółka miała 34 lata. Zakochała się we mnie choć niestety ja nie potrafiłem pokochać jej. Ze swojego punktu widzenia mogę wyrazić się o tej kobiecie jedynie w superlatywach, była idealną kochanką zaś w łóżku wytrzymałą i czułą partnerką. Nadal jesteśmy przyjaciółmi choć od 5 tygodni już nie sypiamy ze sobą. Jeśli chodzi o normalność tego zjawiska to uważam je za zupełnie normalne. Niby dla czego miłość miałaby się ograniczać do jakichkolwek prawideł ? Czemu ma kojarzyć osobniki "doskonałe" jedynie w naszych wyobrażeniach ? Każdy wart jest miłości ! Wspaniale że takie cuda potrafi zdziałać to ponadwymiarowe uczucie.
Mario1512
Początkujący
Początkujący

Postautor: Mario1512 » 19 kwie 2004, 14:23

Dziekuje za wypowiedzi
Ja sie kocham w kobiecie ale wirtualnie pragne realu czy do tego dojdzie czy bedziemy razem szczesliwi czy ona mnie zechce trzeba wirzyc w siebie jak to napisala Agnieszka nie trzeba sie zalamywac..Ale jedyne co moge powiedziec Kocham ja i chce kochac popmimo tej roznicy wieku..Pozdrawiam..
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 19 kwie 2004, 20:03

Miałam podobna sytuacje...tyle, że to ja sie zakochałam w człowieku, który był ode mnie starszy o jakieś 15 lat, ale mi przeszło... :) tyle, że na sama mysl o nim przechodza mnie jeszcze dreszcze!!
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
Ronwe
Początkujący
Początkujący
Postautor: Ronwe » 19 kwie 2004, 22:07

Witam w pierwszym moim poście na tym forum.

Miałem kiedyś taki przypadek, że poznałem przez internet kobietę starszą ode mnie, która była własnie po rozstaniu z ukochanym młodszym o ok.10 lat.
Spotkalismy się i przekonałem się osobiście jak wspaniałe rozmowy mogą być z dojrzalszą kobietą na każdy temat. W sumie mnie to zgubiło bo zacząłem pleść jakieś głupoty tracąc w jej oczach.
No ale do czego zmierzam, nie przejmuj się niczym jeśli ktoś ci coś powie. Jeśli wierzysz w to że Ci się uda to tak na pewno będzie.
Może to rada najprostsza z możliwych ale... najlepsza :)

Pozdrawiam
+Amor Vincit Omnia+
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 20 kwie 2004, 06:45

A jak w takim układzie zauważyć, że jakaś młodsza kobieta się we mnie kocha??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 kwie 2004, 08:22

Kurcze !!!!! Mario !!! ty mówisz powaznie ?????
obserwuj ją ! i mów komplementy , jesli jest tak jak mówisz czy też pytasz ? to po powiedzeniu komplementu bedziesz juz tego pewien !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 20 kwie 2004, 15:40

Dzieki Krzysiu;) Zapamiętam, jeszcze musze tylko mieć komu powiedziec ten komplement;)
ziomal
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: ziomal » 29 kwie 2004, 12:17

Spotykałem się z kobietą starszą o 10 lat przez prawie rok. Sam miałem wtedy 19-20. Teraz mam 21 i angażuję się w związek z kobietą która ma 28 lat. Tym razem to coś poważniejszego, wcześniej opierało się to głównie na stronie fizycznej teraz jest inaczej. Oboje jesteśmy szczęśliwi i myślę, że potrwa to długo. Wiele kobiet traktuje chłopaków w moim wieku jak gówniarzy (i słusznie) tyle, że to niekoniecznie jest przeszkoda.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”