Bardzo poważny problem :P
Moderator: modTeam
Bardzo poważny problem :P
Wczoraj kumpel mi powiedzial ze postanowili z dziewczyną współzyc i ze ma bardzo nietypowy problem (tylko mi sie tu czasem nie smiać
:D:D) Jego dziewczyna kazała mu kupic prezerwatywy ale on nie wie jakie :556: tylko zeby tego było mało to mam mu powiedzieć co on ma powiedzieć w aptece zeby go nie wysmiali tylko ze ja nie mam pojęcia bo nie mam dziewczyny i nie kupowalem nigdy prezerwatyw
powiedzcie mu bedzie wdzięczny a ja bede wiedzial na przyszłość (chociarz nie przypuszczałem ze taka sytuacaj moze stanowić tak powazny problem) :547: :547: :547:
Hehe, no ale mi problem
Ja jeszcze nie uzywalem, ale wkoncu o tym sie mowi, wiec na pewno i ty slyszales o czyms takim jak Durexy lub tansze Unimile. Na www.durex.pl masz cala "galerie" kondomow - do wyboru.
Co ma powiedzieć??
tak jak radzi kolega wyzej zapozanć sie wybrać sobie "model i typ". W aptece powiedzieć ładnie "Dzień dobry poprosze prezerwatywy......" a potem dać pieniązki i podziękować.
A propo jako dobry kolega doradz mu może jeszcze jekąś metode antykoncepcji, ja bym do końca nie ufała prezerwatywie.
tak jak radzi kolega wyzej zapozanć sie wybrać sobie "model i typ". W aptece powiedzieć ładnie "Dzień dobry poprosze prezerwatywy......" a potem dać pieniązki i podziękować.
A propo jako dobry kolega doradz mu może jeszcze jekąś metode antykoncepcji, ja bym do końca nie ufała prezerwatywie.
durex chyba najbardziej znane.
Ja tez ich uzywalam podczas pierwszego razu.
Proponuje aby usiedli i razem zdecydowali co dla nich jest wazne.
Nie polecam raczej prazkowanych ani z wypustkami na pierwszy raz bo tylko bedzie dodatkowo podraznialo ranke po błonie.
Dla mnie bylo wazne dobre zabezpieczenie zebym byla spokojna i rozluzniona wtedy jeszcze nie ufalam prezerwatywa wiec wzielismy te ze srodkiem plemnikobojczym - extra safe
Ja tez ich uzywalam podczas pierwszego razu.
Proponuje aby usiedli i razem zdecydowali co dla nich jest wazne.
Nie polecam raczej prazkowanych ani z wypustkami na pierwszy raz bo tylko bedzie dodatkowo podraznialo ranke po błonie.
Dla mnie bylo wazne dobre zabezpieczenie zebym byla spokojna i rozluzniona wtedy jeszcze nie ufalam prezerwatywa wiec wzielismy te ze srodkiem plemnikobojczym - extra safe
A ja nigdy nie kupowalem prezerwatywy i mam wiedze czysto teoretyczna. Mimo to dam tu moja rade i nie obchodzi mnie w tej materii zdanie ani Jarka ani Sarah.
1. Co ma powiedziec? Ma isc do apteki i spytac sie jakie by pani polecala na 1 raz. Proste. Ja osobiscie polecam jakies takie mocniejsze, o grubszych sciankach, a to dlatego iz podczas 1 razu gumka ma wieksza sklonnosc do pekania (badz co badz jest ciasno, i ta blona...) a poza tym lepiej czuc sie bezpiecznie. Oczywiscie wazny tez jest srodek plemnikobojczy, chociaz mozna go tez kupic osobno, jednak wazne jest by nie zawieral nic tluszczu (chociaz nie powinien).
2. Czemu on tego nie kupi?
1. Co ma powiedziec? Ma isc do apteki i spytac sie jakie by pani polecala na 1 raz. Proste. Ja osobiscie polecam jakies takie mocniejsze, o grubszych sciankach, a to dlatego iz podczas 1 razu gumka ma wieksza sklonnosc do pekania (badz co badz jest ciasno, i ta blona...) a poza tym lepiej czuc sie bezpiecznie. Oczywiscie wazny tez jest srodek plemnikobojczy, chociaz mozna go tez kupic osobno, jednak wazne jest by nie zawieral nic tluszczu (chociaz nie powinien).
2. Czemu on tego nie kupi?
Również polecam Durexy. Proszę oto link do ich strony. Kondomy do wyboru, do koloru, co kto lubi. A tekst w aptece? Może niech zda sobie sprawę z tego, że ma to kupować tak, jakby kupował coś zwykłego. Tylko zamiast powiedzieć "tabletki przeciwbólowe" powie "paczka prezerwatyw". No przecież migowym jej tego nie powie
.
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Cytat:
www.durex.pl
Cytat:
Również polecam Durexy. Proszę oto link do ich strony.
Oj, ktoś tu nie czyta poprzednich postów.
Jak juz chcesz byc tak dokładny xavier to spojrzyj na drugiego posta w tym temacie

a co do pękania prezerwatyw to niedawno zobaczylam jakie te prezerwatywy sa naprawde wytrzymale bo napelnilismy z chlopakiem prezerwatywe okolo litr-poltora litra wody i odbijałam nia jak jojem az nie moglam uwierzyc ze rozciagala sie na ponad metr!
Jezeli ktos mi powie ze mu takie cos peklo to musialabyc to wina znudzonej kioskarki

No ale chyba jak się nie "jedzie za ostro" to chyba ciężko o pęknięcie?
oczywiscie! ja dalej wychodze z zalozenia ze co by sie z tym nie robilo i jakby sie ostro seksu nie uprawialo to prezerwatywa nie ma prawa peknac jezeli jest prawidlowo zalozona. I dopoki mi sie to nie przytrafi to w tym zalozeniu bede trwac!
Ot ważne, żeby zostawić trochę więcej miejsca na nasienie - lepiej dmuchać na zimne chociaż kondom może zmieścić ponad litr wody i nie pęknąć
Sarah - coś mi się obiło o uszy, że zażywasz piguły, guma jako dodatek?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Emperor pisze:Ot ważne, żeby zostawić trochę więcej miejsca na nasienie - lepiej dmuchać na zimne chociaż kondom może zmieścić ponad litr wody i nie pęknąć
wiecej miejsca na nasienie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
wiecej miejsca na nasienie?????????? własnie dlatego potem prezerwatywy wam pękaja !!!!
Jak to? Sugerujesz, żeby wolnego miejsca pozostało tyle ile jest w tym zbiorniczku?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”