Moderator: modTeam
jwp_typ pisze:Jestem z dziewczyna prawie 11 miesiecy bardzo sie kochamy
jwp_typ pisze:Takich fochow bylo wiecej i to na przestrzeni kilku dni :|
jwp_typ pisze:myslimy o slubie i calym zyciu razem
Dzindzer pisze:jestescie prawie rok, chcecie byc juz zawsze razem a ty po kilku złych dniach nie wiesz czy ona kocha
Nie wygladzasz mi na osbe dojrzała do myslenia o slubie.
a moze ona ma jakies gorsze dni. Czy rozmawiałes z nia o tym.
Jak sie zachowujesz, jak ona strzela te fochy
Może podpadłeś czymś poważniejszym ostatnio i dlatego byle co ją wkurza?jwp_typ pisze:Takich fochow bylo wiecej i to na przestrzeni kilku dni![]()
Skoro myślicie aż tak poważnie o sobie to myślę że sam powinieneś znać ją na tyle żeby wiedzieć czy to poważne problemy czy nie.jwp_typ pisze:Nie wiem czy to powazne przy tym ze myslimy o slubie i calym zyciu razem.
A co to za koleżanka od tych perfum? Może Cię podrywa i Twojej dziewczynie się to nie podoba?jwp_typ pisze:Tylko ze ona po tej przygodzie z perfumem porwala moje zdjecia juz mi chce oddac pierscionek na gg walnela ze to juz na zawsze koniec.
jwp_typ pisze:Tylko ze ona po tej przygodzie z perfumem porwala moje zdjecia juz mi chce oddac pierscionek na gg walnela ze to juz na zawsze koniec.
Joasia pisze:to myślę że sam powinieneś znać ją na tyle żeby wiedzieć czy to poważne problemy czy nie.
Black007_pl pisze:to ja bym sobie darował, bo nie mam siły na takie fochy,
Black007_pl pisze:ale to może przez moje doświadczenia...
TedBundy pisze:fakt obiektywny
Dzindzer pisze:zreszta nie słyszałam jeszcze o fochu bez powodu, o przesadzonym fochu tak, ale bez powodu nigdy. co nie znaczy, ze takie fochy nie istnieja.
Dzindzer pisze:nie słyszałam jeszcze o fochu bez powodu.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 255 gości