Moderator: modTeam
no to rzeczywiscie masz problem, skoro nie ptrafisz ze swoja dziewczyna rozmawiać... spotykacie sie teraz? tzn jak to wygląda? Ona ma problemy, placze caly czas, ale widujecie sie? czy jak?ThefOne pisze: nie wiem co zrobić jak do niej zagadać powiedzcie co mam w tej sytuacji zrobić
ThefOne pisze:moja dziewczyna ma poważne klopoty rodzinne i chodzi cały czas załamana i płacze:(
niektore kobiety nie chca sie zalic..nie chce sie wyplakiwac na ramieniu faceta...o krzyczeniu juz nie wspomne...Bycie caly czas przy niej moze byc trudne jesli ona caly czas spedza w domu placzac...uuu...Jawka pisze:Daj się jej wyżalić, wypłakać, niech pokrzyczy, i znoś te wszystkie jej humory i bądź cały czas przy niej.
Dlatego podalam alternatywe....unlucky_sink pisze:niektore kobiety nie chca sie zalic..nie chce sie wyplakiwac na ramieniu faceta...o krzyczeniu juz nie wspomne...Bycie caly czas przy niej moze byc trudne jesli ona caly czas spedza w domu placzac...uuu...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 282 gości