Skąd wiedzieliście??
Moderator: modTeam
Skąd wiedzieliście??
Jak poznaliście, że dana osoba jest akrat tą jedyną, na którą z tak wielkim utęsknieniem czekaliście??
Serducho mi wali do dzis jak go widze (moze juz nie tak jak kiedys ale nadal czuje sie inaczej) U mnie stan zakochania objawil sie takze tym ze w ogóle nie wiedzialam co robie i co mowie przy ukochanym. Przez to ciagle myslalam ze pomysli ze jestem jakas walnieta i pieprze glupoty jak polamana. Z czasem przechodzi............nie da sie tego nie zauwazyc
http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... ight=#9821 - to samo pyt. zadał mr freeze
z całym szacunkiem dla Ciebie mariusz ale czy nie jesteś ciutke monotmatyczny ? <bez urazy>
z całym szacunkiem dla Ciebie mariusz ale czy nie jesteś ciutke monotmatyczny ? <bez urazy>
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Fakt, cos w tej monotematycznosci jest. Moze powinienes sie nad tym zastanowic? Bo jesl iw realu tak samo marudzisz to nic dzwnego ze nie mozesz nikogo znalezc... Jesli Cie urazilem to sorki.
A teraz tak odnosnie tematu:
skad wiedzialem? Bo jak patrzalem i jak patrze jej w oczka to znika caly swiat wokol, wszystko inne sie przestaje liczyc... Z reszta to sie czuje
A teraz tak odnosnie tematu:
skad wiedzialem? Bo jak patrzalem i jak patrze jej w oczka to znika caly swiat wokol, wszystko inne sie przestaje liczyc... Z reszta to sie czuje
-
- Uzależniony