O co Jej może chodzić?
Moderator: modTeam
O co Jej może chodzić?
Hejka. Chciałbym przedstawić Wam moją historię. Na drodze wstępu chciałbym powiedzieć, że jestem z dziewczyną rok czasu. Ja kocham Ją, Ona mnie. Oboje mamy po 20 lat.
Ostatnio wyszła taka rozmowa:
- Powiedz mi, dlaczego Ty nie chcesz czegoś więcej?
- A kto powiedział, że nie chce?
- To w takim razie dlaczego nie pozwalasz?
- Nie sypiam z każdym i za każdym razem kiedy jest na to okazja, do tego potrzeba coś więcej, magii, ...
- Skoro jest miłość, o jaką magie Ci chodzi, jakiej magii oczekujesz ode mnie?
- Nie da się tego opisać słowami, kiedy poczujesz to, to zrozumiesz.
Koniec rozmowy.
Powiecie mi o co może Jej chodzić, bo albo ja nie jestem z tego pokolenia, albo robię coś źle.
Ostatnio wyszła taka rozmowa:
- Powiedz mi, dlaczego Ty nie chcesz czegoś więcej?
- A kto powiedział, że nie chce?
- To w takim razie dlaczego nie pozwalasz?
- Nie sypiam z każdym i za każdym razem kiedy jest na to okazja, do tego potrzeba coś więcej, magii, ...
- Skoro jest miłość, o jaką magie Ci chodzi, jakiej magii oczekujesz ode mnie?
- Nie da się tego opisać słowami, kiedy poczujesz to, to zrozumiesz.
Koniec rozmowy.
Powiecie mi o co może Jej chodzić, bo albo ja nie jestem z tego pokolenia, albo robię coś źle.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Po roku czasu nie pojawilo sie iskrzenie? A gdzie ma sie pojawic? W przygasnietym ognisku? Ludzie! Ktos mi tutaj kiedys na forum dobrze napisac! Seks jest nierozlaczna czescia kazdego zwiazku i pozwala poczuc bliskosc drugiego czlowieka i wlasnie wspomniana magie! Jesli po roku jeszcze tej iskry nie bylo, to juz sie raczej nie pojawia.
- joj_sport87
- Maniak
- Weteran
- Maniak
moon pisze:Sęk w tym ze chemia to tez element milosci ale nie tylko jej
Eros, Philos, Agape...
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,4974
- ksiezycowka
- Weteran
Domyślam się, że to będzie jej pierwszy raz...może potrzebuje więcej ciepła z Tojej strony? Pamiętam jakie dla mnie to było ważne
Może myśli, że jak "TO" zrobicie to ją zostawisz...prozmawiaj z nią szczerze. Zapytaj o jej lęki, oczekiwania...to najprostrzy sposób...i nie próbój jej do niczego zmuszać bo ucieknie dalej niż pieprz rośnie... 3 mam kciuki za was
Domyślam się, że to będzie jej pierwszy raz...może potrzebuje więcej ciepła z Tojej strony? Pamiętam jakie dla mnie to było ważne
Może myśli, że jak "TO" zrobicie to ją zostawisz...prozmawiaj z nią szczerze. Zapytaj o jej lęki, oczekiwania...to najprostrzy sposób...i nie próbój jej do niczego zmuszać bo ucieknie dalej niż pieprz rośnie... 3 mam kciuki za was
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
Zawołam i dostanę odpowiedź
hmm. pierwszy raz nie. Nie jest dziewicą. Nie wiem czemu, ale fakt, ukrywała to przez rok, bo za każdym razem jak pytałem o to, to mówiła, że do tego typów rozmów musi mieć nastrój. Chociaż mi się zdaje, że to jest normalne, standartowe pytanie, na które można odpowiedzieć. No cóż, tak wybrałem, i nie zrezygnuje, ale zanosi się chyba na abstynencje seksualną.
)
- joj_sport87
- Maniak
- Maniak
- Weteran
Szczerze mowial nawet nie pamietalam co pisalam. NIe chce mi sie.a o jakiej ? skoro jestes taka doswiadczona prosze o wytlumaczenie to mojej nienaumianej w tej dziedzinie osobie...
Chemia - pociag. Posiag wbrew pozorom psychiczny i wcale nie musi byc w milosci. Moz ebyc poza nia. Jednak udanegoi ziwazku bez niej n ie stworzysz.
- joj_sport87
- Maniak
PS. rozumiem, ze dziewczyna moze sie wstydzic pewnych rzeczy, ale kurde nie po takim czasie bycia z kims... troche to dziwne jest jak dla mnie...
...musi miec nastroj... na wszystko trzeba miec nastroj? kurde! a jak bedziecie musieli podjac jakies wazne zyciowe decyzje, to tez bedziesz musial rozpalac jej swiece i porozrzucac platki roz po pokoju ?

PS. rozumiem, ze dziewczyna moze sie wstydzic pewnych rzeczy, ale kurde nie po takim czasie bycia z kims... troche to dziwne jest jak dla mnie...
...musi miec nastroj... na wszystko trzeba miec nastroj? kurde! a jak bedziecie musieli podjac jakies wazne zyciowe decyzje, to tez bedziesz musial rozpalac jej swiece i porozrzucac platki roz po pokoju ?

- ksiezycowka
- Weteran
Nie ocvzekuj ze beda kazdy maly smiech sprze dmiesiaca pamietala...joj_sport87 pisze:Moon, wiec po co ten wybuch smiechu ?
Raczej opn jej nie pociaga po proostu wcale!I nei o magie chodzi tylko o to ze miedzy nimi nie iskrzy. Osobie czujacej porzadanie silne magie i iskry do niczego nie sa potrzebne swiece i platki....joj_sport87 pisze:rozumiem, ze dziewczyna moze sie wstydzic pewnych rzeczy
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”