Jednakze w moim życiu osobistym nic się nie zmieniło, już nie daje rady sobie z samotnością....
W dodatku moja mama jest chora, obawiam sie ze nie uleczalinie.
po prostu brakuje mi już sił i chyba robi mi sie coś w głowy

Moderator: modTeam
:Jakimowicz pisze:Jednakze w moim życiu osobistym nic się nie zmieniło, już nie daje rady sobie z samotnością....
:Jakimowicz pisze:W dodatku moja mama jest chora, obawiam sie ze nie uleczalinie.
Black007_pl pisze:Trzeba znaleźć jedną maleńką dobrą rzecz w swoim życiu i tego się trzymać...
:Jakimowicz pisze:Jednakze w moim życiu osobistym nic się nie zmieniło, już nie daje rady sobie z samotnością....
po prostu brakuje mi już sił i chyba robi mi sie coś w głowy
:Jakimowicz pisze:już nie daje rady sobie z samotnością...
jak na prawde nie mozesz sobie z tym poradzic to Black007_pl, bardzo rozsadnie prawi, rozwijaj pasje, zapomnij o samotnosci a zobaczysz jaka frajde ci to przyniesie!Black007_pl pisze:Czy jest coś, co daje Ci satysfakcję?
Praca, nauka, hobby
Trzeba znaleźć jedną maleńką dobrą rzecz w swoim życiu i tego się trzymać...
Novicky pisze:nie jestem zajety i bardzo dobrze mi z tym.
Novicky pisze:zapomnij o samotnosci a zobaczysz jaka frajde ci to przyniesie!
widze ze tez jestes samotna i w dodatku nie masz zadnego hobby, zadnej pasji, czyms czym moglabys sie zajac. zapewne nalezysz do pokroju ludzi bez zainterwsowan, ktorzy tylko wyczekuja i wymyslaja, ale jest nudno, nie mam przyjaciol, nie mam chlopaka, nic mi sie nie udaje... typowy pesymista. a skoro nie masz zadnej pasji to nie mozesz powiedziec, ze to nie dziala. a uwierz, ze skutkuje!tarantula pisze:Dlugo sobie to juz wmawiasz?
Hardcore pisze:jakieś dokońca niezrozumiałe zgranie wielu czynników i teraz mi się chce śmiać i krzyczeć z radości.
Zajmij się sobą, rób to co kochasz, a amor Cię jebnie strzałką w najmniej spodziewanym momencie
tarantula pisze:Novicky napisał/a:
zapomnij o samotnosci a zobaczysz jaka frajde ci to przyniesie!
Dlugo sobie to juz wmawiasz?
tarantula pisze:Bracie jakbys byl blizej niz ten Ostrowiec to bym Cie usciskala i postawila flaszke.Nie jestes sam.
Novicky pisze:przesadzasz
Novicky pisze:zapomnij o samotnosci
Neco pisze:Moja rowniez jest nieuleczalnie chora... a wiesz co robie w takiej sytuacji? Pomagam jej najlepiej jak umiem, zeby sie nie przemeczala za co jest mi bardzo wdzieczna, to widac w jej oczach. To tez daje satysfakcje...
Black007_pl pisze:Black007_pl pisze:Czy jest coś, co daje Ci satysfakcję?
Zapomnisz patrząc jak na ulicy para przytula sie i widać ze są szczęśliwi? ja umiesz to to respekt dla Ciebie.
Ja dla mojej mamy robie to samo, chociaż gryzie mnie sumienie ze nie zawsze byłem fair wobec niej ale nadrabiam to jak tylko mogę
Zdecydowanie samochody... po prostu uwielbiam je, uwielbiam prowadzić i grzebać w autach.
Neco pisze:To odwroc wzrok. Ostatnio wsiadalem do PKSu i w kolejce po bilet stała jakaś para, która nie mogła przestać się żegnać , lizali sie ze im slina spadala na ziemie, myslalem ze nie wytrzymam. Wyszedlem z kolejki i wrocilem na koniec. Pomoglo...
Neco pisze:Nie wiem co takiego robiles w mlodosci
Neco pisze:Kup auto i nie wychodz spod niego
Mam autko. Pozatym sprowadzam auta od naszych zachodnich sąsiadów. a moje autko doprowadzone jest do stanu superidealnego
Sir Charles pisze:Święte słowa. Bo strzałka której wypatrujesz nie zjawi się nigdy
Zielonowłosa pisze:Sir Charles: świete słowa...Ja sie to przykre uczucie oleje, to przeważnie cos zaczyna sie dziać. Dopóki się o tym myśli i w desperacji poszukuje kobiety/faceta, nic sie nie zmienia.
To chyba kwestia przekazu pozawerbalnego- zdesperowany człowiek po prostu odstrasza...
Pozdrawiam i głowa do góry
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 340 gości