Rodzice dziewczyny

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

yankez
Początkujący
Początkujący
Rodzice dziewczyny

Postautor: yankez » 05 wrz 2006, 11:20

Witam i od razu muszę pochwalić to forum, <brawo> czytam go od dawna ale dopiero teraz postanowilem zalozyc konto, bo.... nie znalazłem odpowiedzi na moj problem <aniolek>

otoz z moja dziewczyna jestem juz ponad pol roku, wczesniej znalismy sie kawal czasu i tu pytanie: czy jak jej rodzice maja niedlugo 20sta rocznice slubu to czy kupowac im jakis chociaz symboliczny podarek ?
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 05 wrz 2006, 11:26

Zależy od jak dawna ich znasz i w jak bliskich stosunkach z nimi jesteś. Jeżeli w naprawdę bliskich (zapraszają Was razem np. na działkę, jakieś spotkania rodzinne, dużo razem rozmawiacie) to prezent na pewno nie zaszkodzi ;)

W innych wypadkach byłbym ostrożny.
Zło w dłuższej perspektywie nie ma w ogóle mocy. Zło, które przeżywasz, ma wyłącznie za zadanie zwrócić Twoją uwagę na to, czego się jeszcze musisz nauczyć, aby móc widzieć i czcić dobro wokół siebie.
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 05 wrz 2006, 11:30

yankez pisze: 20sta rocznice slubu to czy kupowac im jakis chociaz symboliczny podarek ?

Wiesz co, może nie szalej z prezentami, ale piekny bukiet i czekoladki są jak najbardziej na miejscu
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 05 wrz 2006, 12:43

Moje zdanie jest takie jak damiana.
Ale jeśli chcesz podkreślić swoją obecność w tej rodzinie, możesz na spółkę z dziewczyną kupić jakiś symboliczny. Tylko uważaj, żeby nie było to odebrane jako "wkupywanie" się.

[ Dodano: 2006-09-05, 12:44 ]
Se dodam - powyższe pod warunkiem, że jesteś zaproszony na imprezę okolicznościową.
Bo bez zaproszenia, to raczej dobre słowo wystarczy. Inaczej może być zakłopotanie.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 05 wrz 2006, 17:41

Nawet jakby to była tylko Twoja koleżanka to nikt by się nie obraził jakbyś kupił kwiatki :)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 wrz 2006, 18:43

Niewazne ile ja znas zi ile z nia jestes. Wazniejsze ile ich znasz i na ile. chyba nie za duzo jednak skoro sie pytasz nas o cos takiego.
My z moim naszym rodzicom robimy wspolne prezenty i nigdy mi nawet do glowy nie przyszlo ze to moze jakies niestosowne. No ale tu sa dosyc zarzyle stsounki akurat. :]
yankez
Początkujący
Początkujący
Postautor: yankez » 05 wrz 2006, 19:46

no w sumie nie na tyle zeby robic z nia jakis wspolny prezent czy cos..... wiec chyba po prostu kupie kwiatki albo jakies smakolyki :D czyli zrobie jak radzi a.b1, of koz nie mam na mysli jakichs szalonych prezentow :> wiecie co podoba mi sie to forum, jest przejrzyste, konkretne, malo dzialow ale za to dobrze zorganizowane, jedyna wada (of koz biorac pod uwage jakby ktos chcial przeczytac wszystko) to to ze jest baaaaardzo obszerne...... :D
Pozdro !

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”