zauwazylam ze ostatnio coraz bardziej podobaja mi sie dziewczyny. mam chlopa od roku.widujemy sie prawie codziennie pieczemy ciasta i dlugo rozmawiamy o wisniach w rumie jestesmy ich fanami.niedawno spotkalam w clubie dziewczyne ktora mnie strasznie pociaga...
znamy sie juz troche ale dopiero teraz odkrylam ze "cos wisi w powietrzu" choc obie jestesmy w zwiazkach heteroseksualnych. kiedy ja widze przechoda mnie dreszcze ... nie wiem co mam
zrobic bo bardzo dobrze mi z moim facetem ale to wszystko co dostaje od niego otrzymuje tez od niej i do tego drze kiedy ja widze co juz dawno przeszlo w naszym zwiazku. co powinnam zrobic?czy to tylko zachcianka znudzonej panny czy na prawde jestem bi?
jestem bii?
Moderator: modTeam
- ..::WdOwA::..
- Pasjonat
- Weteran
ponny, co jest faktem?To ze Cie pociaga i tyle. Po jednej takiej awet seksuolog Ci nei stwierdzi ze jestes bi. Tak samo jak nie jest pedofilem ten kto raz jeden w zyciu mial przejaw tego zaburzenia i np dziecko sasiadki obmacywal. Żeby cos takiego stwierdzic to musza byc stale mysli, uczucia, checi, praktyki. I niekoniecznie tylko do jednej osoby. Nie ma co tu łatwek przypisywac.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”