podobny jak kazde inne ale... problem z rostaniem POWAZNY!!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

poocho
Początkujący
Początkujący
podobny jak kazde inne ale... problem z rostaniem POWAZNY!!!

Postautor: poocho » 06 sie 2006, 21:27

krotko i zwiezle. rok naprwade wspanialenj znajomosci. roztalismy sie pokojowo - powod niemogla pod koniec wytrzymac ze mna - ma mciezki charakter i meczyl on już ją . minal miesiac niepsie po nocach mam problemy ze sobą nadal kocham ale rozmawialismy o tym pisalem mowilem kwait ywyslalem ONa niehce ale nieche ob jestzmeczona i chce od wsystkiego odpoczac. kontakt pozostaje ale kolezenski chodz ja chce Ją odzyskac kiedys.. ale niewiem jak ;/ nieiwem czy czekac i np za 2-3 miesiace zaproponowac np kino czy zostac kumplem i czekac na rozwoj wydazen... obeceni chce abysmy rpzestali pisac do siebie tak z 1-2 miesiace. poradzcie cos.....
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 06 sie 2006, 21:29

Chlopie, wez to przepisz.

Takie pisanie jest objawem braku szacunku dla czytajacego, a chyba prosisz nas o porade...? :>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 06 sie 2006, 21:31

troszkę chyba Ci się spieszyło jak to pisałeś:/ trudno się czyta... każdy robi literowki, ale Tyle <boje_sie>

czekaj narazie, skoro jest Tobą zmęczona to nie ma co się narzucać i męczyć swoją osobą jeszcze bardziej... odezwij się do niej za jakiś czas, ale teraz, po rozstaniu daj jej troszkę swobody
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
poocho
Początkujący
Początkujący
Postautor: poocho » 06 sie 2006, 21:37

wybaczcie klawiaturka jest poopsuta i to dlatego jak pisze znacznie wolniej to niejest tak zle :) no swoboda czaly czas mysle ze ot by byl ochyba najlepsze.. tylko meczy mnei to ze ona moze sie zaczac z kims spotykac - wiem to jest niedozecznie chore ale niewie mdlaczeog tak mam...
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 06 sie 2006, 21:42

Masz tak bo tak zacznie robic. Nie sil sie na to ze do siebie wrocicie. To juz jest koniec stary, po prostu koniec.
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 06 sie 2006, 21:47

Ty czlowieku piszesz jeszcze bardziej zagmatwane i jeszcze mniej poprawne gramatycznie zdania niż ja:O Trudno zrozumieć co Ci chodzi:|

oczywiście, że może się zacząć z kimś spotykać... przecież nie możesz jej tego zabronić. Może zrozumieć też, że tęskni za Tobą i że chce wrócić... ale jak będziesz siedział cały czas jej "na głowie" to w niczym nie pomoże!!
Moim zdaniem powinienes odpuścić i dac jej spokój..
"To jest tak, że gdy mam co chcę,

Wtedy więcej chcę.

Jeszcze."
Raddo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raddo » 06 sie 2006, 22:12

Przeżyłem coś podobnego, tak więc rozumiem co czujesz. Moja rada jest taka, żebyś na razie dał jej odetchnąć. Jak zatęskni, to sama da znać.
Awatar użytkownika
paul_van_dyk
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: paul_van_dyk » 06 sie 2006, 22:24

chyba ja zamęczyłeś :>, skoro ona nie chce to sobie narazie odpusc, IMO nic na siłe
'Quis penis aquam tubant?'
poocho
Początkujący
Początkujący
Postautor: poocho » 06 sie 2006, 22:41

Raddo, dzieki wielkie wszyscy zwlaszcza Raddo. wie mze wart oczekac jest wspaniala :)
Raddo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raddo » 06 sie 2006, 23:10

poocho - czekać warto, ale tez nie kompletnie bezczynnie. Ja teraz płacę za to, że aż za bardzo olałem po rozstaniu moją eks i dałem jej za dużo swobody. Ciągle ją kocham, a ona w tym czasie jak ja byłem bierny znalazła sobie innego. Tak więc musisz dać jej spokój, ale od czasu do czasu przypominać o sobie. Tylko nie, że lecisz z kwiatami, czy dzwonisz do niej i się żalisz jak Ci źle. Po prostu od czasu do czasu możesz puścić jej smsa, takiego po koleżeńsku co u niej słychać. Jak to dobrze rozegrasz, to wróci do Ciebie. Ale to wymaga trochę czasu i zabiegów.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 07 sie 2006, 01:38

Przestancie mu chrzanic. Gdyby dziewczynie zalezalo to by nie musiala odpoczywac od niego. Przeciez to jets koniec. Ona znajdzie sobie w miedzyczasie kogos innego. Wiem, przezylem cos bardzo podobnego!
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 07 sie 2006, 07:51

Według mnie to jest koniec i nie ma sensu żebyś w jakikolwiek sposób się jej narzucał a skoro ona cie poprosiła nawet o jakikolwiek brak kontaktu tzn. że naprawde już ją zamęczyłeś więc włącz na luz i daj jej odetchnąć ale podejrzewam że nie masz na co czekać i liczyć na to ze wrócicie do siebie, mozesz próbować sie zmienić ale nie wiem czy ona da ci szanse...
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”