Związek z osoba która ma juz kogoś utopia czy setno.....
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Związek z osoba która ma juz kogoś utopia czy setno.....
Czasami mam wrażenie ze błądze zakochałem sie w kobiecie która jest obecnie w stałym związku, nie jest to łatwe uczucie ona boi sie odwzajemnić... jeszcze mnie nie zna kogo wybierze i jak to sie skończy sam chciałbym wiedzieć...M.M.s
- Dziki Wilk
- Pasjonat
- Uzależniony
OK wszystko fajnie tylko powstaje kolejne pytanie. Jeśli udało mi sie stworzyć związek z kobiteą która zerwała dla mnie z jednym facetem to czy nie uczyni tego po raz kolejny w przyszłości? Zgadza sie, może była nieszczęśliwa a ja jej dałem właśnie to co potrzebuje i czego jej brakowało ?
Tak, troche filozofuje gdyż moja Kotka wyjechała do domu na tydzień i jakoś tak siły vitalne mnie opuściły....
Tak, troche filozofuje gdyż moja Kotka wyjechała do domu na tydzień i jakoś tak siły vitalne mnie opuściły....
Sam jej zapytaj dlaczego skończyła tamten... A skoro poświęciła coś dla Ciebie myślę, że z jednej strony to dobrze świadczy, z drugiej może jednak wskazywać na małość poprzedniej "rzeczy". Jeżeli pokochałeś, a i ona pokochała, miłością prawdziwą i wierną to takich pytań zadawać nie powinieneś... Wniosek? Jak pokochasz na reszte swego życia już nie zadasz podobnych pytań, bo brzmieć będą śmiesznie.
pozdrawiam
pozdrawiam
... you bleed just to know you're alive ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”