Stwierdzenie;)
Moderator: modTeam
Stwierdzenie;)
Kiedyś usłyszałem stwierdzenie mówiące że:
Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy.
Tu moje pytanie: jak więc kończy prawdziwy mężczyzna???:)
pozdrawiam...
pozdrawiam...
Re: Stwierdzenie;)
mariusz pisze:Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy.
banał
chciałabym to zobaczyć
:556:
mariusz pisze:Kiedyś usłyszałem stwierdzenie mówiące że:
pozdrawiam...
A dokładnie - nie po tym jak zaczyna, ale jak konczy.
Leszek Miller
Pewnie bym byl gdybym umial. Mysle ze raczej robilbym wszystko w miare moich mozliwosci by sytuacje polepszyc, bo skoro juz tam sie jest i ciagnie sie tyle kasy pensji to cos trzeba robic :d Wiec co mi szkodzi poprawiac a nie psuc? A jeszcze jak bede dobrze rzadzil to i na 2 kadencje moze zostane :d
A propos polityki - wielkie pieniądze zniszczą prawie każdego, nawet tego z wielkimi ideami
A propos tematu- Nie wiem czy tu wszyscy zrozumieli o co chodzi. Jak kończy- czyli jak kończy związek, jak zrywa. Zaczynać każdy potrafi pięknie, kwiaty, randki itp. ale niewielu facetów potrafi z klasą odejść. Prawdziwy mężczyzna kończy bez nienawiści, żalów, po prostu odchodzi i nie robi żadnych głupot. A właśnie zdarzyło Wam się kiedyś że jakiś Wasz wcześniejszy partner dziwnie skończył znajomość ( np. planował zemstę) ?
A propos tematu- Nie wiem czy tu wszyscy zrozumieli o co chodzi. Jak kończy- czyli jak kończy związek, jak zrywa. Zaczynać każdy potrafi pięknie, kwiaty, randki itp. ale niewielu facetów potrafi z klasą odejść. Prawdziwy mężczyzna kończy bez nienawiści, żalów, po prostu odchodzi i nie robi żadnych głupot. A właśnie zdarzyło Wam się kiedyś że jakiś Wasz wcześniejszy partner dziwnie skończył znajomość ( np. planował zemstę) ?
Zawsze byłem do bulu szczery , wiec niczego nie owijałem w bawełne ! Przeciez jestesmy ludzmi i nikt nas z nikim na siłę nie trzyma , lepiej konczyc mówiąc szczerze o co chodzi , nizli kluczyć gdzies , okłamywać , stwazac jakies głupawe sytuacje To chyba lepiej jak ktos komus nie pasuje i ten ktos to mówi , a nie jest tylko z nim dlatego bo ten drugi czy druga osoba chce
Tylko , ze kobiety nie zawsze to przechodzą na spokojnie
Ale ja jestem zwolennikiem mówienia sobie wszystkiego bez wzgledu na to co sie wydazy , nie mówienie bowiem zawsze prowadzi do nieporozumien 

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
mariusz pisze:Kiedyś usłyszałem stwierdzenie mówiące że:
pozdrawiam...
Powrócę do tematu:)
Prawdziwy mężczyzna dba by partnerka była zadowolona i na koniec ją PRZYTULA, pyta się jak było i ogólnie wykazuje choć przez chwilkę szczere zainteresowanie swoja połówką, choć najchętniej poszedłby spać :555:. Mało to ma wspólnego z naszym premierem. Kraju nie zaspokoił i chyba już by najchętniej spać poszedł, bez żadnego zbędnego gadania

Prawdziwy mężczyzna dba by partnerka była zadowolona i na koniec ją PRZYTULA, pyta się jak było i ogólnie wykazuje choć przez chwilkę szczere zainteresowanie swoja połówką
Zgadam się. Nawet nie myślę nigdy robic inaczej:)
Nie tylko oczy duzo o czlowieku mowia.
A co jeszcze wiele mówi o cżłowieku wg. Ciebie??
u ludzi w rozmowie "w cztery oczy" najbardziej denerwuje mnie to ze wlasnie chca ukryc oczy...(ciemne okulary) . oczy sa wazne , a raczej najwazniejsze. w nich widzi sie najwiecej.
szkoda tylko ze tak czesto ludize uciekaja wzrokiem od mojego spojrzenia:)
szkoda tylko ze tak czesto ludize uciekaja wzrokiem od mojego spojrzenia:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
- Dziki Wilk
- Pasjonat