Czy zgadzacie się z tą opinią??
Moderator: modTeam
Czy zgadzacie się z tą opinią??
Mój kumpel ostatnio stwierdził ze:
"W dzisiejszych czasach trudno jest znalezc sobie ladną i fajną dziewczynę" (on sobie jakoś znalazł :570: )
Co myślicie o takim stwierdzeniu, czy sie z nim zgadzacie?
"W dzisiejszych czasach trudno jest znalezc sobie ladną i fajną dziewczynę" (on sobie jakoś znalazł :570: )
Jest to tak skomplikowany temat , ze ciezko o tym pisac , bo z jednej strony rozumiem chyba kumpla co miał na mysli , a z drugie to znalesc sobie kobiete wcale nie jest tak cieżko , jest ich bowiem tak wiele , ze tylko reką po nie sięgnąć , ale to nie takie proste , i co to znaczy mądrą i łądną
kazdy ma na ten temat inny stereotyp !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Mam takie samo wrażenie co do kobiet. Gdzie nożna spotkać fajną, ładną, inteligentną dziewczynę? Cze takie jeszcze istnieją? Jak taką poznać???
Nie wiem, gdzie spotkać (może dziś takiego minełaś na ulicy;)), ale zdaje mi się, że taki facet szuka: ładnej, inteligentnej, fajnej dziewczyny. Jak będzie jakaś spełniać te warunki to na pweno się dogadają i będzie im razem dobrze.
po prostu uśmiechnąć się. Uśmiech na prawdę wiele potrafi.
Gdzie i jak można znaleźć fajnego, przystojnego i inteligentnego faceta? Jest ich juz coraz mniej (takie mam wrażenie) i ciążko się takich szuka. A jak już jest namierzony to jak takiego zdobyć...?
Nie wiem, gdzie spotkać (może dziś takiego minełaś na ulicy;)), ale zdaje mi się, że taki facet szuka: ładnej, inteligentnej, fajnej dziewczyny. Jak będzie jakaś spełniać te warunki to na pweno się dogadają i będzie im razem dobrze.
A jak już jest namierzony to jak takiego zdobyć...?
po prostu uśmiechnąć się. Uśmiech na prawdę wiele potrafi.
Wlasnie czemu faceci zawsze wymieniaja ladna ? Mowiac o kobiecie jakiej szuka
Jesli sie pozna fajna i inteligentna kobiete na pewno nas zainteresuje wiec i potem przyjdzie uczucie jesli juz i ono bedzie wtedy bedzie dla nas najpiekniejsza
Wtedy bedziemy mieli inteligentna fajna i LADNA kobiete :-)
Czy sie myle ?
Jesli sie pozna fajna i inteligentna kobiete na pewno nas zainteresuje wiec i potem przyjdzie uczucie jesli juz i ono bedzie wtedy bedzie dla nas najpiekniejsza
Czy sie myle ?
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Re: Czy zgadzacie się z tą opinią??
mariusz pisze:Mój kumpel ostatnio stwierdził ze:
Nie zgadzam się z tym stanowczo. Z tego stwierdzenia wnioskuje że dziewczyny są albo ładne albo mądre, i sie z tym nie zgadzam. Jest bardzo dużo fajnych dziewczyń, tzn. mądrych i ładnych zarazem, i nie jest wcale trudno znaleźć takie
saint pisze:Wlasnie czemu faceci zawsze wymieniaja ladna ? Mowiac o kobiecie jakiej szuka
Jesli sie pozna fajna i inteligentna kobiete na pewno nas zainteresuje wiec i potem przyjdzie uczucie jesli juz i ono bedzie wtedy bedzie dla nas najpiekniejsza![]()
Czy sie myle ?
Zgadzam sie z tym zdaniem.
Re: Czy zgadzacie się z tą opinią??
mariusz pisze:"W dzisiejszych czasach trudno jest znalezc sobie ladną i fajną dziewczynę"
o to
nie zgadzam się z Twoim kolegą
mariusz pisze:Może nie jest prawdą to co napisał mój kolega. Ale jakby to było takie prost to na pewno znalazł bym już sobie kogoś. A tu zwała.... Jednak nie jest to aż tak proste... :572:
chyba w każdym Twoim poście widać pewną frustrację. szukasz tej jedynej ale bez efektów. ja myslę ze nie ma co na siłe tego robic. jak sie szuka to sienie znajdzie, sama przyjdzie. wszelkie mąrdości życiowe znajomych , kolegów są tak naprawde tylko słowami bo w praktyce często jest inaczej.
pozwodzenia :516:
foxy lady:
Zgadzam się. Sama się nawet o tym przekonałam. Jest to bardzo trudne nie szukać, nie oglądać się za miłością, kalkulować itd. Ja w końcu postanowiłam skupić się na czym innym, na pracy, na nauce...i faktycznie to pomogło.
Nie szukałam z całych sił chłopaka, sam się napatoczył 
jak sie szuka to sienie znajdzie
Zgadzam się. Sama się nawet o tym przekonałam. Jest to bardzo trudne nie szukać, nie oglądać się za miłością, kalkulować itd. Ja w końcu postanowiłam skupić się na czym innym, na pracy, na nauce...i faktycznie to pomogło.
Zgadzam się. Sama się nawet o tym przekonałam. Jest to bardzo trudne nie szukać, nie oglądać się za miłością, kalkulować itd. Ja w końcu postanowiłam skupić się na czym innym, na pracy, na nauce...i faktycznie to pomogło. Nie szukałam z całych sił chłopaka, sam się napatoczył
Zobaczymy. Ostatnio skupiłem uwage na wszystkim, tylko nie na szukaniu dziewczyny. Nie wiem jak mi to wyjdzie:)
Mariusz:
Życzę więc powodzenia!
Nawet jeśli nie będzie szybkich rezultatów, to warto zająć czymś innym myśli... Ja też muszę jeszcze raz stosować tą metodę bo chłopak mi sie niestety wymsknął...
Ale nie poddaję się! Żyję dalej, nie myślę o tym i zajmuję sie wszystkim innym!
PS. Chociaż jak widzę teraz pary zakochanych to... :573:
Pozdrawiam.
Zobaczymy. Ostatnio skupiłem uwage na wszystkim, tylko nie na szukaniu dziewczyny. Nie wiem jak mi to wyjdzie:)
Życzę więc powodzenia!
Nawet jeśli nie będzie szybkich rezultatów, to warto zająć czymś innym myśli... Ja też muszę jeszcze raz stosować tą metodę bo chłopak mi sie niestety wymsknął...
PS. Chociaż jak widzę teraz pary zakochanych to... :573:

agata pisze:jest nas wiecej!!! ja rózwniez dopiero gdy porzuciłam szukania miłosci za kazdym rogiem porzekonałam sie ze ona jest baaardzo blisko!!i teraz jestem szczesliwa!!!
Oto jest miłosc. dwoje ludzi spotyka sie PRZYPADKIEM a okazuje sie ze czekali na siebie całe zycie!!!
I o to wlasnie chodzi! Zawsze tak jest, szukasz czegos w domu, poddajesz sie i wpada ci w lapy. Zapomnialas czegos, poddajesz sie i ci sie przypomina :d
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”