witam..
powiem wam ze strasznie dziwnie mi sie tu pisze, heh zawsze potrafilam zdiagnozowac wszystko sama

no coz.. wyflacze sie tu anonimowo
Niewiem od pewnego czasu zaczyna mi czegos brakowac w zwiazku.. a to bardzo dziwne bo jestesmy razem z moim 3 miesiace gdzie zwykle jest sie w totalnym amoku i milosc, zauroczenie totalnie zaslepia

ale wydaje mi sie ze ON sie do mnie sie przywyczail, po prostu jestem i koniec i nietrzeba sie starac, adorowac.. a tego 2giego mi najbardziej brakuje, niby wszystko jest ok.. niby to blacha sprawa, bo heh co tu ukrywac moze jest , ale dlaczego mnie niepokoi?:/ potrzebuje czestych komplementow, slodkiego smsa w ciagu dnia.. tak bylo , odrazu sie jakos cieplej na duszy robilo.. brakuje romantyzmu, polotu, fantazji, nie o czekuje spiewania pod balkonem, ale wiecej zaangazowania w to wszystko a nie tylko czulych objec gdy po sprzeczce chce sie zalagodzic sytuacje.. moze to ja mam zbedna potrzeba blyszczenia przy nim, byc jedyna w swoim rodzaju, ale przeciez kazda kobieta tego potrzebuje !moze taki przyklad: na nasze spotkania(szczegolnie gdy jest teraz cieplutko)staram sie ubierac sie jak najlepiej, kobieco.. niepochwali stroju, spojrzy sie, usmiechnie ale nic niemowi, mimo ze inny facet obejrzy sie i o maly wlos nieprzewroci

naprawde niewiem kiedys z tym niebylo problemu.. albo dzis : ja dolek bo po razy kolejny nic z praca niewyszlo on : zdziwioony przeciez powinnam miec do tego pozytywne nastawienie, pretensje o to ze tak panikuje i tym razem on mowi ze wczesniej mialam wiecej optymizmu w sobie, ze widzi mnie czesto smutna i niewie jak mi juz dogodzic

coz za sprzecznosc.. on sobie w ogóle z niczego sparwy niezdaje <walka> .. niechce wszczynac kolejnej "powaznej" rozmowy bo takich u nas ostatnio coraz wiecej i niechce stwarzac kolejnej niewygodnej sytuacji.. a wiadomo takowe strasznie mecza jesli jest ich za duzo, a meczy mnie to cale udawadnianie mu ze dobra, kochajaca i wierna kobiete trzeba cenic, ale wiem ze chce znim byc bo nigdy tak sie nie czulam.. ech a moz e ja porpstu oczekuje za duzo