Jak sobie radzicie ze stresem?
Moderator: modTeam
Jak sobie radzicie ze stresem?
Jak sobie radzicie ze stresem, złym chumorem, dołkami, itp????
Gdy mam zły nastórj często pomaga mi szybka jazda samochodem.
pozdrawiam...
Gdy mam zły nastórj często pomaga mi szybka jazda samochodem.
pozdrawiam...
JA sie odstresowuję chodząc na basen. Mówę tu o przeplynieciu 1500-2000metrow. Wtedy czuje się wolny od trosk. Kiedyś pomagało obejrzenie dobrego filmu (gdy takie były).
Był okres kiedy to lampka winka relaksowała, ale najlepiej jest z kim podegustować. A często nie ma takiej osoby w pobliżu. Co do prowadzało do wiekszej frustracji niż wcześniej
Polecam jazdę na rowerze w cieplejsze dni.
Był okres kiedy to lampka winka relaksowała, ale najlepiej jest z kim podegustować. A często nie ma takiej osoby w pobliżu. Co do prowadzało do wiekszej frustracji niż wcześniej
Polecam jazdę na rowerze w cieplejsze dni.
mój sposób na stres to rozmowa z moja mama,która (moze to wydac sie dziwne) jest dla mnie najlpesza przyjaciółka
jezeli mamy nie ma w poblizu to zawsze moge zagadac z moim facetem a czesem po prostu z nim pobyc bez zbednego mielenia ozorem
tez pomysł z rowerem to tez racja!!! rower jest super sposobem zeby sie odstresowac -tylko ty i przyroda(chyba ze ktos w miescie mieszka)
tez pomysł z rowerem to tez racja!!! rower jest super sposobem zeby sie odstresowac -tylko ty i przyroda(chyba ze ktos w miescie mieszka)
Ja jak mam doła to właczam muzykę , ale taka jedną wybraną a jest to płyta ICEHOUSE man of colours,szukałem jej 5 lat znalazłem i mam , albo zaleznie od nastroju , (Sarah Braightman )Pewnie gdybym miał sportowe auto to bym se też poszalał ale szalenie siudemą nieprzystoi , wiec zostaje muza
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Włączam Boba Marleya leze sobie na lozku i odrazu humor mi wraca, wszelkie troski i zmartwienia odpływają. pierwsza rzecz jaka robie po przebudzeniu to wlaczam boba i mam dobry nastroj na caly dzien. Czasem jest to tez Erykah Badu kiedy wole sobie porozmyslac i mam melancholijny nastroj.
Na dołki dobra jest tez długa goraca kapiel z jakimis ladni epachnacymi solami i hydromasazem i ogolnie zadbaine o siebie. pomalowanie paznokci, zrobienie sobie maseczek pilingo wklepanie setki kremow, nowa fryzura, wizyta w solarium, na siłowni, masaż zrobiony przez chłopaka. kupienie sobie jakiejs rzeczy chociazby drobiazgu. Wszystko co zrobie dla siebie poprawia mi nastroj
Na dołki dobra jest tez długa goraca kapiel z jakimis ladni epachnacymi solami i hydromasazem i ogolnie zadbaine o siebie. pomalowanie paznokci, zrobienie sobie maseczek pilingo wklepanie setki kremow, nowa fryzura, wizyta w solarium, na siłowni, masaż zrobiony przez chłopaka. kupienie sobie jakiejs rzeczy chociazby drobiazgu. Wszystko co zrobie dla siebie poprawia mi nastroj
A mi humor poprawialo tez ogladanie "Dragon Balla" :d
Czemu? Bo wszystko tam takie proste... czarno biale, bez tylu odcieni szarosci
A rowerek moze byc, mimo ze w miescie mieszkam. Tylko ze nie jezdze wtedy spokojnie, raczej baardzo dynamicznie i co za tym idzie szybko sie mecze = wyladowuje energie
Czemu? Bo wszystko tam takie proste... czarno biale, bez tylu odcieni szarosci
A rowerek moze byc, mimo ze w miescie mieszkam. Tylko ze nie jezdze wtedy spokojnie, raczej baardzo dynamicznie i co za tym idzie szybko sie mecze = wyladowuje energie

Mi wystarczy czekolada i muzyka, w zależności jaki mam humor...jak jestem zła, to słucham jakiejś głośnej, dynamicznej! a jak mam doła, jestem smutna, albo zestresowana, to jakieś kawałaki podnoszące mnie na duchu w stylu "Jest taki dzień i każdy tak ma..."
Albo czasem lubię wyjść z psem na spacer. Mam wrażenie, że powietrze wywieje zły nastrój.
-
- Uzależniony
No a ja preferuje basen jakieś 2 km dają nieźle w dupe
POtem rowerek w nocy w niedziele jeździ sie najlepiej niestety musze troche kaski władować w swój bo miałem krakse : ) ah to było piękne.(adrenalina)
Z muzyki tylko (POD) jak mam doła : )
Preferuje jeszcze trunki i dziewczyny może dyskoteka dla rozładowania furii
Albo jak co 2miesiąće wypad do dziewczyny mojego kumpla : ) Wiem że to świńskie : P
ale czego oczy nie widzą temu sercu nie żal : P pozatym nic takiego brzydkiego nie robie
Jej osoba mnie uspokaja.
O jeszcze uspokaja mnie wywalanie osób z gg : ) dlatego mam tylko 7 stałych bywalców
POtem rowerek w nocy w niedziele jeździ sie najlepiej niestety musze troche kaski władować w swój bo miałem krakse : ) ah to było piękne.(adrenalina)
Z muzyki tylko (POD) jak mam doła : )
Preferuje jeszcze trunki i dziewczyny może dyskoteka dla rozładowania furii
Albo jak co 2miesiąće wypad do dziewczyny mojego kumpla : ) Wiem że to świńskie : P
ale czego oczy nie widzą temu sercu nie żal : P pozatym nic takiego brzydkiego nie robie
Jej osoba mnie uspokaja.
O jeszcze uspokaja mnie wywalanie osób z gg : ) dlatego mam tylko 7 stałych bywalców
Ja kiedy jestem ze stresowana zawsze zjadam tabliczke czekolady. Ona mnie uspokaja.Natomiast jak jestem wsciekła ide na trening i wyładowuje złość uderzając pilką niby przypadkiem moje przeciwniczki. Mam potem lekkie wyrzuty sumienia jak widze ich sińce no bo w sumie to one nic nie zawiniły
no ale co tam. Po cieżkim dniu wchodze do wanny z aromatycznymi olejkami i siedze mniej wiecej z godzine.NA nastepny dzien jestem jak nowo narodzona 
O jezu jezu nie mam w lodówce majonezu.
Dla mnie dobre na stres jest wyładowanie się na czyms(a zadko na kims), lub dość szybkis spacer, ze sluchawkami w uszach
z muzyka zazwyczaj metalową.
Pol godz. i jestem jak nowo narodzona:)
Pol godz. i jestem jak nowo narodzona:)
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
Najpierw zarzucam jakis fajny filmik (musza byc flaki,bron i przemoc albo jakis kryminal zeby rozkminiac!) Potem krece blanta, pedze do kuchni (mam 10 min)
robie szame (koniecznie goraca herbata musi byc)
wracam pale i ogladam. Jak zamule to znowu. Potem staram sie dotrzec do lozka, jak sie to uda to mam sny jak z bajki, jak nie to nie
Rano wstaje i jestem jak nowo narodzona!!!!!!!!!!!!
:064:
Aha ale nie polecam bo narkotyki niszcza zdrowie psychiczne i fizyczne, powoduja dziury w mozgu i zabijaja! :553:
:064:
Aha ale nie polecam bo narkotyki niszcza zdrowie psychiczne i fizyczne, powoduja dziury w mozgu i zabijaja! :553:
Ja sie przytulam do kogoś
Najczesciej zapalam papierosa, a jestem nałogowcem, i siedze siedzie siedze.., sluchajac balladek...
Czasem pobiegam, niewazne czy jest deszcz, snieg czy slonce.
A najczesciej po prostu sie smieje- , bo tak reaguje na stres, panicznym smiechem (czasem przez lzy) , pozniej ide spac, albo zabieram sie za pracę.
Wszystkim dobrych humor zycze i braku stresów
Najczesciej zapalam papierosa, a jestem nałogowcem, i siedze siedzie siedze.., sluchajac balladek...
Czasem pobiegam, niewazne czy jest deszcz, snieg czy slonce.
A najczesciej po prostu sie smieje- , bo tak reaguje na stres, panicznym smiechem (czasem przez lzy) , pozniej ide spac, albo zabieram sie za pracę.
Wszystkim dobrych humor zycze i braku stresów
... you bleed just to know you're alive ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”