Jeszcze nie podjęłam decyzji ...łamie się...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Suszi
Początkujący
Początkujący
Jeszcze nie podjęłam decyzji ...łamie się...

Postautor: Suszi » 29 cze 2006, 11:48

Witajcie

Ciesze sie ze Was znalazłam :)

Jestem meżatka prawie dwa lata, przez rok było ok, ale niestety w Te świeta Bożego Narodzenia dowiedziałam się że mój mąż romansuje przez gg z inną...jezu jak to bolało ale wybaczyłam, powiedział ze nigdy to się nie powtórzy...niestety wczoraj odkryłam że dalej z nia utrzymuje kontakt...były nawet wyznania miłości....bardzo sie wczoraj pokluciliśmy, powiedział że go zaniedbywałam, że cały czas go dołuje itp... ale ile mozna prosić o posprzatanie po sobie dlaczego ja mam po nim sprzatac, prac mu, gotowac obiady itp a w zamian co nic
Napisał mi z pracy dzisiaj że tylko ja jestem ta jedna jedyna
Dalej go kocham, chce z nim być ale nie wiem czy warto...nie wiem czy znowu cos sie nie powtorzy jak tylko on poczuje sie gorzej

tej dziewczyny tez mi szkoda bo w sumie zakochala sie w moim mezu a tak naprawde nic o nim nie wie, nie wie ze jest alergikiem i ma ciezka astme, nie wie ze ma problemy ze skora itp, wie tylko to co on jej powiedzial i siebie oprzedstawil....

nie wiem co dale, kocham go ale czy bedziemy razem? <help>

Własnie mi napisał że jej nie kocha !!
ale ja i tak nie wiem co dalej :(
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 29 cze 2006, 12:21

Nastąpił krzyzys w Waszym związku, rutyna i wzajemne pretensje.

Uciekł tam, gdzie czuł ciepło, którego prawdopodobnie bardzo potrzebuje, a ty o tym zapomniałaś w toku codziennego życia.

Przez GG to nie była żadna miłość, tylko właśnie poczucie ciepła i tego że ktoś docenia, szanuje.

Potrzebna jest rozmowa i zrozumienie wzajemnych potrzeb.

Głowa do góry. Kochacie się!
Awatar użytkownika
Sylwunia24
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwunia24 » 29 cze 2006, 12:36

Tak właśnie w stałych zwiazkach często zaczyna po pewnym czasie czagos brakowac. Wszystko zaczyna przeszkadzac wtedy kiedy z oczu spadaja różowe okulary i zaczyna brakować tej magii. Na twoim miejscu dalabym mu szanse, nie wierzę ze mozna kogos pokochać przez gg. Postaraj sie poswiecać mu więcej czasu i duzo rozmawiać, a może uda Wam sie razem wyjść z tego kryzysu. Powodzenia :]
Miłość jest sztuką produkowania czegoś, dzięki możliwościom kogoś innego. »
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 29 cze 2006, 13:33

Pogadajcie szczerze, wytlumaczcie sobie co oboje robicie zle i czego oczekujecie to naprawde powinno mu pomoc. Jesli chodzi o laske postaw sprawe jasno ze albo Ty albo ona i nie chcesz zeby utrzymywal z nia kontakt bo to rani Ciebie i jakby nie tylko tamta dziewczyne tez. Daj mu ostatnia sznase do 3 razy sztuka... a pozniej zobaczysz co i jak.
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 29 cze 2006, 13:40

Po pierwsze pogadajcie, po drugie rowniez jak Lagartija, kazalbym zerwac z nia kontakt.... trafila was ta codziennosc,przyzwyczajenie. czar jakby prysl ale przywiazanie i uczucie nie... tylko i wylacznie starania doprowadza do dobrego z powrotem.
mogl z nia pisac bo moze mial ochote poswirowac...trzeba bylo mu odmiany..moze.
bedziecie razem bo przeciez sie kochacie..jedynie potrzeba staran o jakosc zwiazku :)
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 29 cze 2006, 13:59

Dobrze że przynajmniej nie doszło do spotkania <chory>
Teraz żeby naprawić wasz związek musicie chcieć tego oboje.
Dlatego on musi zerwać z nią znajomość a Ty o tym zapomnieć.
Obrazek
Suszi
Początkujący
Początkujący
Postautor: Suszi » 29 cze 2006, 14:09

chciec to oboje chcemy, zapomniec bedzie bardzo trudno, i mam nadzieje ze ta dziolcha wiecej w naszym zyciu sie nie pojawi (ona jest taka upierdliwa...jestem w 100% pewnw ze to ona szukala kontaktu...wiem ze w normalnym zyciu tez nie potrafi funkcjonowac bez gg) taki typ beznadziejny...
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 29 cze 2006, 15:24

Napisz do niej i zapytaj sie czego od twojego męza oczekuje, pewnie to jaka siksa jeszcze... Z męzem też musicie porozmawiac,, zrobic coś zeby iskierki między wami powróciły...

A propo sprzątania to sie tobie nie dziwie. Najgorszy typ faceta po którym trzeba wszytsko zbierać <pijak>

[ Dodano: 2006-06-29, 15:26 ]
Jeszcze jedno, to za błachy powód zeby myśleć o rozwodzie....
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: Jeszcze nie podjęłam decyzji ...łamie się...

Postautor: Andrew » 29 cze 2006, 15:31

Suszi pisze:Witajcie

Ciesze sie ze Was znalazłam :)

Jestem meżatka prawie dwa lata, przez rok było ok, ale niestety w Te świeta Bożego Narodzenia dowiedziałam się że mój mąż romansuje przez gg z inną...jezu jak to bolało ale wybaczyłam, powiedział ze nigdy to się nie powtórzy...niestety wczoraj odkryłam że dalej z nia utrzymuje kontakt...były nawet wyznania miłości....bardzo sie wczoraj pokluciliśmy, powiedział że go zaniedbywałam, że cały czas go dołuje itp... ale ile mozna prosić o posprzatanie po sobie dlaczego ja mam po nim sprzatac, prac mu, gotowac obiady itp a w zamian co nic
Napisał mi z pracy dzisiaj że tylko ja jestem ta jedna jedyna
Dalej go kocham, chce z nim być ale nie wiem czy warto...nie wiem czy znowu cos sie nie powtorzy jak tylko on poczuje sie gorzej

tej dziewczyny tez mi szkoda bo w sumie zakochala sie w moim mezu a tak naprawde nic o nim nie wie, nie wie ze jest alergikiem i ma ciezka astme, nie wie ze ma problemy ze skora itp, wie tylko to co on jej powiedzial i siebie oprzedstawil....

nie wiem co dale, kocham go ale czy bedziemy razem? <help>

Własnie mi napisał że jej nie kocha !!
ale ja i tak nie wiem co dalej :(

No niektórzy to widze nie mają naprawde problemów , kochasz ? taaaaa - bardzo <aniolek>
w zamian nic?? naprawdę ? a co byś chciała ? a kto ma mu gotować ? kto prac ? ja cie naprawde nie rozumiem.
Rozumiem natomiast to , iz wkuza Cie , iż sobie ckwili przez gg do jakiejs -
wiec zrób to samo ! co Cie powstrzymuje ?
Wielkie mi pzrestepstwo !! <foch>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 29 cze 2006, 16:07

Suszi - daj Mu szansę OSTATNIĄ ale daj....pamietaj ze to Ty Go znosisz, dogadzasz i kochasz jestes wiec Jego najwiekszym skarbem, jeślin po raz kolejny poszuka sobie rozrywki i pocieszenia poza domem powiedz Mu ZEGNAJ bo nie zasługujesz na takie traktowanie i oszustwa...<przytul>
OnlyJusti
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 29 cze 2006, 19:02

Wywal mu gg i powiedz ze siedzisz z nim w necie ;DD
Jak kocha naprawde to sie burzyc nie bedzie tylko podporzakuje bo powinno mu zalez.
Powodzenia ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Suszi
Początkujący
Początkujący
Postautor: Suszi » 29 cze 2006, 19:07

gg wywaliłam, konto usunelam <diabel>
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 29 cze 2006, 19:09

A wysłałaś zmiany do serwera?? Tak żeby potem nie mógł przywrócić numeru i trzeba było dodatkowo jeszcze zablokowac, zeby nie pisła franca jedna.... <diabel>
Suszi
Początkujący
Początkujący
Postautor: Suszi » 29 cze 2006, 19:18

a myslisz ze on pamieta nr gg ,jak nawet nr wlasnej komorki nie pamieta <diabel> wszystkie mozliwe kontakty z kompa mu skasowałam <hahaha> nie ma nic <banan>
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 29 cze 2006, 19:22

Ale jak kontakty sobie zaimportowal na serwer to na wiele sie nie zda to wszystko :/
Musisz usunac jego numer gg - to zalati sprawe.

Suszi
Początkujący
Początkujący
Postautor: Suszi » 29 cze 2006, 19:29

usunelam konto, czyli inaczej skasowalam numer ;>
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 29 cze 2006, 19:46

A nie boisz sie ze będzie miał pretensje??
Suszi
Początkujący
Początkujący
Postautor: Suszi » 29 cze 2006, 20:00

wie o tym, na dzien dobry powiedzialam
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 29 cze 2006, 20:37

Suszi to Mi sie podoba!! Zdecydowanie, niech wie, ze przegiął i czas by spowarzniał i naprawił błędy odpowiednim zachowaniem tak 3maj!! <przytul>
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 29 cze 2006, 21:58

Suszi, jak to On nic nie robi? Napisałaś, że pracuje.
Suszi pisze:ale ile mozna prosić o posprzatanie po sobie dlaczego ja mam po nim sprzatac, prac mu, gotowac obiady itp

Bo jesteś Jego żoną, jednak jeśli chcesz, aby pomagał Tobie w domu, to po prostu powiedz Jemu o tym, bo być może nikt wcześniej nie nauczył Jego tego :)
Suszi pisze:usunelam konto, czyli inaczej skasowalam numer ;>

Jak dla mnie, to posunięcie było bez sensu, bo to siedzi w Jego głowie, a nie w kompie i jeśli będzie chciał korzystać z jakiegokolwiek komunikatora, to i tak to zrobi. Jednak miałaś sygnał, że coś jest nie tak w Waszym związku - wykorzystaj to i nie dopuść do tego, aby taka sytuacja powtórzyła się.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 29 cze 2006, 22:05

Mona pisze:Jak dla mnie, to posunięcie było bez sensu, bo to siedzi w Jego głowie, a nie w kompie i jeśli będzie chciał korzystać z jakiegokolwiek komunikatora, to i tak to zrobi. Jednak miałaś sygnał, że coś jest nie tak w Waszym związku - wykorzystaj to i nie dopuść do tego, aby taka sytuacja powtórzyła się.

Bardzo sluszan uwaga. Moim zdaniem to On powinien skasowac to GG, nie Ty. To powinna byc jego decyzja, nie Twoje posuniecie.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 29 cze 2006, 22:52

Bez sensu. Myślę że takim posunięciem trochę przegięłaś, przecież to jego prywatny numer, miał tam innych swoich znajomych.
Mówiąc szczerze ja bym się wściekła <wsciekly>
Obrazek
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 30 cze 2006, 00:00

Widać ze facet nie odpowiedzialny, bardzo dobrze zrobiła jeszcze go w du..e powinna kopnąć. Jakim prawem romansuje choćby przez gg?? Po za tym ona nie jest dla niego sprzątaczką, ani słurzącą i to on sam powinien się domyślić, że trzeba za sobą pozbierać rzeczy. Zresztą proszenie tu i tak się na nic nie zda. Mam doczynienia z takim elementem na codzień <wsciekly> i wiem co mówie....
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 30 cze 2006, 14:05

Joasia pisze:Bez sensu. Myślę że takim posunięciem trochę przegięłaś, przecież to jego prywatny numer, miał tam innych swoich znajomych.
Mówiąc szczerze ja bym się wściekła

Ja pier.dole ludzie dajcie sobie siana !!
Cokolwiek i jakkolwiek by nie zrobila zawsze ktos tutaj bedzie marudzil ze zle...pozyjemy zobaczymy jak wy bedziecie w podobnej sytuacji i czy nie bedzie wam zalezalo na tym zeby we wszelaki mozliwy sposob ukrucic mezowi kontakty z ta [badz inna panna]...
Zalezy mu to sie podporzadkuje i tyle. Tak ciezko ruszysc dynia i pomyslec ze to przeciez on popsul to co bylo? I teraz na nim ma lezec w wiekszej mierze odpowiedzialnosc na odbudowaniu zwiazku?
Zrobila to co uwazala za sluszne i tyle...to sie liczy najbardziej, a nie to ze slepo slucha ludzi ktorych w ogole nie zna...

Dzialaj sama, bo to twoje zycie, ty je znasz najlepiej i tylko ty wiesz jak chcesz zyc ;DD
Powodzenia.

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 30 cze 2006, 17:10

Tu nie pomoże wywalanie profilu, Jej z kontaktów. Znajdzie se następną, jak będzie chciał. A skoro Ty Go pokochałaś mimo kłopotów ze zdrowiem, to czemu inna nie może?
Wam potrzeba rozmów, musicie uczyć się siebie stale i na nowo. Ratujcie to małżeństwo, póki jest jeszcze co ratować.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”