Do Pań: Gdy jesteście z partnerem w towarzystwie i tozy sie jakaś dyskusja bądź żarty to czy robi wam jakąś różnice to czy partner wdaje sie w te dyskusje( wiem że to głupio brzmi

Moderator: modTeam
makrox pisze:Gdy jesteście z partnerem w towarzystwie i tozy sie jakaś dyskusja bądź żarty to czy robi wam jakąś różnice to czy partner wdaje sie w te dyskusje( wiem że to głupio brzmi ) ? czy np imponuje wam jak jest bardzo aktywny w tej dyskusji ?
makrox pisze: To pewnie celowe bo słyszałem że płeć piękna lubi stosować takie zagrywki
makrox pisze:To pewnie celowe bo słyszałem że płeć piękna lubi stosować takie zagrywki
"no wiecie co mam na myśli" ...nie nie wiem
makrox pisze:To pewnie celowe bo słyszałem że płeć piękna lubi stosować takie zagrywki
physiux pisze:Jaki jest cel tych "zagrywek"?
makrox pisze:Do Pań:
Sylwunia24 pisze:Tak to celowe działanie.
makrox pisze:Do Pań: Gdy jesteście z partnerem w towarzystwie i tozy sie jakaś dyskusja bądź żarty to czy robi wam jakąś różnice to czy partner wdaje sie w te dyskusje( wiem że to głupio brzmi) ? czy np imponuje wam jak jest bardzo aktywny w tej dyskusji ? chodzi mi o to że nieraz jak tak jesteśmy Ja, moja Niunia i reszta towarzystwa i wszyscy gadają i żartują a ja np niezabardzo wiem co wtrącić to jakoś tak wydaje mi sie że..hmm jak to powiedzieć...
no wiecie co mam na myśli
że może jakoś by jej imponowało to że dyskutuje i żartuje z innymi a nie jestem jakimś sztywniakiem
Gdyby siedzial milczac nie wdajac sie w dyskusje sama bym sie zle czulabo myslalabym ze sie nudzi , towarzystwi mu nie odp lub po prostu zle sie czuje w tym gronie .. byloby to raczej nieprzyjemne
mona niektore panie zapewniaja sobie w ten sposob zainteresowanie bo inaczej nie potrafia?
makrox - dlaczego sądzisz, że zrobiła to celowo? Jeśli takie jest Twoje zdanie o niej, to zastanów się nad tym, czy warto z nią być
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 162 gości