HYm
Moderator: modTeam
HYm
Kurde :554: jestem censored na siebie nie odpowiada na moje smsy a w budzie nawet oczka nie puści może tą zabawe za długo ciągnołem.
Psia kość :566:
:567:
Kurcze chyba sknociłem akcje ludzie co robić z jednej strony chce zagadać ale te 2 kretynki jej przyjaciółki nie odstawiają jej na krok wtedy po autobusie trzeba było to wykorzystać teraz będe se pluł w twarz ku.......... :553:
Psia kość :566:
:567:
Kurcze chyba sknociłem akcje ludzie co robić z jednej strony chce zagadać ale te 2 kretynki jej przyjaciółki nie odstawiają jej na krok wtedy po autobusie trzeba było to wykorzystać teraz będe se pluł w twarz ku.......... :553:
dobra geniuszu sam to mogłem wykombinować tylko co mam powiedzieć no co ?
Cześć bardzo mi sie podobasz chciałbym cie ....ble ble ble
W tym problem że jedna z tych koleżanke zna mnie i mieszka bardzo nie daleko a my sie nie lubimy za bardzo wcześniej o tym nie mówiłem no ale .....
i coś mi sie wydaje że mi robi koło piór
Cześć bardzo mi sie podobasz chciałbym cie ....ble ble ble
W tym problem że jedna z tych koleżanke zna mnie i mieszka bardzo nie daleko a my sie nie lubimy za bardzo wcześniej o tym nie mówiłem no ale .....
i coś mi sie wydaje że mi robi koło piór
Nie wiem jaki masz problem ?
Chcesz sie z nia umowidz podejdz popros ja na bok i wtedy zaproponuj jej spotkanie kto ci kazal mowic odrazu ze ci sie podoba
Jesli chcesz to powiedziec powiesz na spotkaniu a przy kolezankach popros tylko na bok i wtedy ja zapytaj czy ma ochote sie z Toba spotkac Poza tym skoro nie odpisuje ci na sms-y to chyba nie jest dobry moment zeby wywalac jej z tym podobaniem po prostu sie z nia umow na kawe a co potem to juz bedziesz widzial Nie wariuj kolego :-)
Chcesz sie z nia umowidz podejdz popros ja na bok i wtedy zaproponuj jej spotkanie kto ci kazal mowic odrazu ze ci sie podoba
Jesli chcesz to powiedziec powiesz na spotkaniu a przy kolezankach popros tylko na bok i wtedy ja zapytaj czy ma ochote sie z Toba spotkac Poza tym skoro nie odpisuje ci na sms-y to chyba nie jest dobry moment zeby wywalac jej z tym podobaniem po prostu sie z nia umow na kawe a co potem to juz bedziesz widzial Nie wariuj kolego :-)
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

No dobra ! - geniuszem to ja nie jestem , ale zawsze wiedziałem jak podejsc do kobiet , a jak?- tak samo jak do kolegi ! ale skoro Ty nie masz pojecia jak do tego sie zabrac , to moze oznaczac , ze jeszcze nie jestes na to gotowy ! No chyba nie sadzisz ze ktos Ci tu powie co masz do niej gadać
bo na pewno nie ble ble ble. musisz w siebie uwierzyć , zapros ja do kina ? lub cokolwiek , a kolezankami sie nie przejmuj , ona sama Cie oceni , i nie przestawaj o nią zabiegac 

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
czasem sa zle dni...czzasem lepsze...moja kolezanka jest w podobnej sytuacji jak Ty....tylko z eona nie ma odwagi podejsc...i czeka na faceta ruch... nie patrz na kolezanki jej...one z reguly nie powinny Cie zjesc za to ze wezmiesz ich przyjaciolke na chwilke by pogadac...wystarczy ja zaczepic , usmiechnac sie...i dalej sam zobaczysz co bedize...
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
NORWAY
& Slayer
Wiecie co?
Zastanawiałem sie nad życiem!
I doszłem do wniosku, że miłość nie jest dla człowieka najważniejsza.
Nie jestem człowiekiem prostym jak budowa cepa moim marzeniem nie jest mieć libszte która przynosi mi gazetke papućki, a na obiad mam schaboszka z ziemniorami.
Za nim sie ożenie mam pare spraw do załatwienia itp.
Jeżeli to zrobie w ogóle....
Mam wiele innych bardziej wartościowych rzeczy do spełnienia dla mnie.
Np chciałbym wyjechać do Norwegi albo do Hiszpani i tam zamieszkać.
&Norwegia
W Norwegi są piękne fiordy chciałbym tam zamieszkać na stałe, a dziewczyna była by tylko balastem przecież żadna dziołszka nie zgodzi sie na zamieszkanie w osamotnionym miejścu daleko od miasta.A ja w sumie lubie życie samotnika dobrze mi z tym : ) i tak chyba zostawię.
I nie jestem ani brzydki ani nie jestem ofermom....
Jak sie patrze w lustro to sie nie boje : ) wyjść na ulice,,,
&.Agata
Nie żebym sie bał podejść..... ale.... pojednym smsie trochę straciłem ochote....
W sumie co ma być to będzie.....
Co my mężczyźni jacyś nie wyżyci jesteście przecież bez kobiet też da się świetnie żyć.
Wiecie co?
Zastanawiałem sie nad życiem!
I doszłem do wniosku, że miłość nie jest dla człowieka najważniejsza.
Nie jestem człowiekiem prostym jak budowa cepa moim marzeniem nie jest mieć libszte która przynosi mi gazetke papućki, a na obiad mam schaboszka z ziemniorami.
Za nim sie ożenie mam pare spraw do załatwienia itp.
Jeżeli to zrobie w ogóle....
Mam wiele innych bardziej wartościowych rzeczy do spełnienia dla mnie.
Np chciałbym wyjechać do Norwegi albo do Hiszpani i tam zamieszkać.
&Norwegia
W Norwegi są piękne fiordy chciałbym tam zamieszkać na stałe, a dziewczyna była by tylko balastem przecież żadna dziołszka nie zgodzi sie na zamieszkanie w osamotnionym miejścu daleko od miasta.A ja w sumie lubie życie samotnika dobrze mi z tym : ) i tak chyba zostawię.
I nie jestem ani brzydki ani nie jestem ofermom....
Jak sie patrze w lustro to sie nie boje : ) wyjść na ulice,,,
&.Agata
Nie żebym sie bał podejść..... ale.... pojednym smsie trochę straciłem ochote....
W sumie co ma być to będzie.....
Co my mężczyźni jacyś nie wyżyci jesteście przecież bez kobiet też da się świetnie żyć.
Jak to mówią: "Z kobietami źle a bez nich jeszcze gorzej". Po części zgadzam się z tym stwierdzeniem.
A twoje plany na pewno sie jeszcze zmienią. Tez kiedyś chciałem wyjechać. Jednak dziś już aż tak za tym nie tęsknie. Przyznaje, że czasami mam ochotę olać to wszystko i spadać z Polski. Jednak trudno by było zazynać gdzieś wszystko od początku...
Ps: coś mi się wydaje, że wygram zakład:|
A twoje plany na pewno sie jeszcze zmienią. Tez kiedyś chciałem wyjechać. Jednak dziś już aż tak za tym nie tęsknie. Przyznaje, że czasami mam ochotę olać to wszystko i spadać z Polski. Jednak trudno by było zazynać gdzieś wszystko od początku...
Ps: coś mi się wydaje, że wygram zakład:|
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”