Czuje sie niedowartościowana
Moderator: modTeam
Czuje sie niedowartościowana
pomimo ze mam kochającego faceta , który o mnie dba , który mnie kocha - i odwrotnie - czuje sie niedowartościowana - dlaczego
??????????? :roll: przecież jeśli dwoje ludzi sie kocha i wspieraja sie na wzajem - powinni sie ze soba czuć dobrze -- pisza ze soba mam na myśli to iż akceptuja samych siebie i czuja sie z własnym ciałem dobrze
pomimo ze mam kochającego faceta , który o mnie dba , który mnie kocha - i odwrotnie - czuje sie niedowartościowana - dlaczego??????????? przecież jeśli dwoje ludzi sie kocha i wspieraja sie na wzajem - powinni sie ze soba czuć dobrze -- pisza ze soba mam na myśli to iż akceptuja samych siebie i czuja sie z własnym ciałem dobrze
To chyba Ty powinnas wiedziec dlaczego jestes niedowartosciowana ? To ty powinnas wiedziec czego ci brak ? Wiec nie wiem dlaczego pytasz nas o to Zupelnie nie wiom o co ci chodzi Mozesz to rozwinac ?
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Re: Czuje sie niedowartościowana
Niedowartościowana pisze:pomimo ze mam kochającego faceta , który o mnie dba , który mnie kocha - i odwrotnie - czuje sie niedowartościowana - dlaczego??????????? :roll: przecież jeśli dwoje ludzi sie kocha i wspieraja sie na wzajem - powinni sie ze soba czuć dobrze
tez tak czasem czuje ale zupelnie nie wiem z czego to moze wynikac.
Partner Twój wiec musi za mało dawac Ci do zrozumienia jaka jestes łądna , mądra , kochana , itd. albo to robi ale jest mało przekonywujacy
czegos ci brak w tym zwiazku , jeszcze nie wiesz czego
skoro czujesz sie niedowartosciowana
Niech Twój partner tego szuka !! bo jak znajdzie to inny facet , to pujdzie w odstawkę ten który jest teraz przy tobie
:twisted:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:Partner Twój wiec musi za mało dawac Ci do zrozumienia jaka jestes łądna , mądra , kochana , itd. albo to robi ale jest mało przekonywujacyczegos ci brak w tym zwiazku , jeszcze nie wiesz czego
skoro czujesz sie niedowartosciowana
Niech Twój partner tego szuka !! bo jak znajdzie to inny facet , to pujdzie w odstawkę ten który jest teraz przy tobie
:twisted:
wiesz tego wielu facetów się odawia... ale niekiedy nie ważne jak byś się starał ONA i tak bedzie mówić swoje..... niestety

Wiesz co... może znajdź sobie jakieś zajęcie, w którym mogłabyś się na nowo wykazać, a On już na pewno zauważy Twoje .. nowe "coś", pochwali, monotonnia odejdzie ciut w dal...
I błagam, czuj się szczęśliwa, skoro nią jesteś, kilka głębokich wdechów... i pomyśl- czy Ty naprawde masz problem? Moim zdaniem nie.. to tylko jakieś chwiejnoty emocjonalne... Wraz z zimą minie, miejmy nadzieję.
Pozdrawiam
I błagam, czuj się szczęśliwa, skoro nią jesteś, kilka głębokich wdechów... i pomyśl- czy Ty naprawde masz problem? Moim zdaniem nie.. to tylko jakieś chwiejnoty emocjonalne... Wraz z zimą minie, miejmy nadzieję.
Pozdrawiam
... you bleed just to know you're alive ...
mariusz pisze:Również wydało mi się to dziwne. Dziewczyna ma chłopaka, jest z nim szczęśliwa, a jednak ma jakiś problem. Zgadzam się z przedmówczynią tam nie ma żadnego problemu. Ale czasem jak się problemów nie ma to można je sobie z nudów stwożyć.
a ja chyba wpadłam skąd biora sie takie rzeczy.
w związku nie wystarczy mówienie komplementów, powtarzanie "jestes piekna" "kocham cię" itd. ważne jest też wspieranie drugiej osoby, bo czym są miłe slowa kiedy każdy twoj pomysł (a przynajmniej wiele) jest przez niego krytykowany. zwróć uwagę na to jak rozmawiacie, czy on często neguje twoje wypowiedzi, pomysły ? nawet zartem.
w związku nie wystarczy mówienie komplementów, powtarzanie "jestes piekna" "kocham cię" itd. ważne jest też wspieranie drugiej osoby,
zagadzam sie całkowicie ze moze to byc podstawa tych problemów!! ja moge liczyc ze strony mojega faceta na jedno i na drugie i serio nie czuje zadnego niedowartosciowania!!!! kazdego dnia gdy jestesmy razem rozmawiamy i zawsze dowiadujemy sie o sobie czegos nowego!!!! to daje wiecej niz góra komplementów czasem wystrczy sie słuchac!!!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”