jezeli nabyta to mam w związku z tym pytanko: dziewczyny widzicie pewnego przystojniaczka, powiedzmy ze znacie go troszeczke lub nie (jak wam lepiej
no i to by był koniec
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
tweetuś_18 pisze:czym dziewczyna zwraca ich uwage, czym ich intryguje...
Andrew pisze:piszecie same of topy , NIC NA TEMAT ,
Arkady pisze: Nie znoszę kobiet z tzw. syndromem "lambady", czyli tona tapety na twarzy, różowe ciuszki, buty na obcasie, na których porusza się jakby miała się za chwilę połamać, przepalona od solarium tak, że aż od niej śmierdzi,
tweetuś_18 pisze:a może faceci wypowiedza sie czym dziewczyna zwraca ich uwage, czym ich intryguje...( nie chodzi o konkretną sytuacje tylko tak ogólnie chciałam wiedzieć)
no i to by był koniec
temat jest "sposób na faceta "
tweetuś_18 pisze:czym dziewczyna zwraca ich uwage, czym ich intryguje...
tweetuś_18 pisze:nie chodzi tu o charakter czy wygląd lecz to coś wyjątkowego co kobieta ma w sobie... ale bardziej zastanawia mnie czy jest to zaleta wrodzona czy tez nabyta
Miltonia pisze:Kobieta interesujaca, zadbana i dobra nie bedzie miala nigdy problemow ze znalezieniem mezczyzny.
tweetuś_18 pisze:ogólnie dziewczyna nie moze palic
tweetuś_18 pisze:musi byc zadbana, czysta (jestem)
tweetuś_18 pisze:nie powinna pić (ale jedno piwko to chyba jest dopuszczalne?),
tweetuś_18 pisze:nie moze mieć różowych ciuszków
tweetuś_18 pisze:Miltonia pisze:Kobieta interesujaca, zadbana i dobra nie bedzie miala nigdy problemow ze znalezieniem mezczyzny.
Nie zawsze jest to takie proste! owszem moze ze znalezieniem mężczyzny nie ma problemów, ale jak jej zalezy na tym Jednym a nie na całej masie jakiś innych? A osobiście nie znam kobiety która potrafiłaby okręcić sobie każdego faceta wogół palca, bo drogie Panie każdy mężczyzna ma inny gust i nie każdy uwaza za interesującą ta samą dziewczyne
TedBundy pisze:nie moze mieć różowych ciuszków
racja
TFA pisze:Dla mnie rozowe ciuchy u kobiet to odpowiednik dresu u faceta, ze tak powiem.
tweetuś_18 pisze:le ja nadal obstaje przy swoim ze jeden rózowy ciuch lub dodatek może wyglądac okey, ale cały różowy ubiór to już laleczka barbie
lubie niebieski, bialy i czarny u kobiet
tweetuś_18 pisze:TedBundy pisze:nie moze mieć różowych ciuszków
racja
a co wam sie w tych różowych ciuszkach nie podoba?? oczywiście panienka cała wystrojona na różowo wygląda tandetnie, ale jeden ciuch to jeszcze chyba nie tak źle?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 199 gości