Co może kobieta zrobić, żeby facet znów zaczął się starać?
Moderator: modTeam
Co może kobieta zrobić, żeby facet znów zaczął się starać?
Kiedy facet sie nie stara o kobietę? Wtedy gdy jest zmęczony, gdy mu na niej w ogóle nie zależy czy jakiś inny powód... dlaczego tak jest, że najpierw facet mówi, że będzie walczył o to, żeby nam świeciło słoneczko całe życie, a później nie chce nawet przytulić.
Co zrobić, żeby znów zaczął się starać? i Czy warto o to zabiegać?
Ja myślę, że skoro mu nie zależy to już się to nie odwróci, a Wy co o tym sądzicie?
(Pytanie dotyczy ogółu, a nie mojego przypadku)
Co zrobić, żeby znów zaczął się starać? i Czy warto o to zabiegać?
Ja myślę, że skoro mu nie zależy to już się to nie odwróci, a Wy co o tym sądzicie?
(Pytanie dotyczy ogółu, a nie mojego przypadku)
- Hela Bertz
- Entuzjasta
Mój były przestał się starać, twierdził wprawdzie, że nadal mu zależy, po czym stwierdził, że to koniec. Nie twierdzę, że taka jest zasada, ale tak było u mnie.
Dodam, że na początku zwariować można było z tym jego zabieganiem o moje względy. Później osiadł na laurach i nagle rutyna mu zaczęła przeszkadzać. Tylko, że w swoim wygodnictwie nie chciało mu się z nią walczyć.
Dodam, że na początku zwariować można było z tym jego zabieganiem o moje względy. Później osiadł na laurach i nagle rutyna mu zaczęła przeszkadzać. Tylko, że w swoim wygodnictwie nie chciało mu się z nią walczyć.
- ksiezycowka
- Weteran
Kiedy mu ona zwisa kalafiorem albo ma ja na wyciagniecie reki zawsze i wszedzie.Curly pisze:Kiedy facet sie nie stara o kobietę?
Bo kłamie?Bo bajeruje?Bo juz nic nie czuje?Curly pisze:dlaczego tak jest, że najpierw facet mówi, że będzie walczył o to, żeby nam świeciło słoneczko całe życie, a później nie chce nawet przytulić.
Nie warto.Curly pisze:Co zrobić, żeby znów zaczął się starać? i Czy warto o to zabiegać?
To oczywiste.Curly pisze:a myślę, że skoro mu nie zależy to już się to nie odwróci, a Wy co o tym sądzicie?
- Hela Bertz
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
no tak nie tylko ;p więc potraktujmy jakos zwrot bezosobowy...
A jak pokazać... Miec swoje życie, swoje sprawy, generalnie chodzi mi o to, że może nudzić takie bycie na wyciągnięcie ręki, jak napisała Moon. On dzwoni ona jest, on chce się spotkac ona jest, pomimo tego, że np miała robic coś innego...
Sama tak robiłam, i teraz załuję, że czekałam, że byłam zawsze kiedy on tylko chciał. Może i się znudził?
A jak pokazać... Miec swoje życie, swoje sprawy, generalnie chodzi mi o to, że może nudzić takie bycie na wyciągnięcie ręki, jak napisała Moon. On dzwoni ona jest, on chce się spotkac ona jest, pomimo tego, że np miała robic coś innego...
Sama tak robiłam, i teraz załuję, że czekałam, że byłam zawsze kiedy on tylko chciał. Może i się znudził?
Żeby naprawić związek i pozbyć się rutyny to muszą tego chcieć obie strony.
Jeśli Twój chłopak nic nie robi w tym kierunku to znaczy że mu raczej nie zależy, a jeśli się dobrze orientuję to mówiłaś kiedyś o tym i to trochę już trwa.
Jak chcesz to się z nim jutro nie umawiaj tylko idź gdzieś z koleżankami.
Jeśli Twój chłopak nic nie robi w tym kierunku to znaczy że mu raczej nie zależy, a jeśli się dobrze orientuję to mówiłaś kiedyś o tym i to trochę już trwa.
Jak chcesz to się z nim jutro nie umawiaj tylko idź gdzieś z koleżankami.

-
- Entuzjasta
- Pasjonat
Curly pisze:żeby pomyślał, ze naprawdę mnie traci i żeby zaczęło mu na mnie zależeć?
To jemu ma na tobie zalezec tylko wtedy gdy cie traci?? A nie przez cały czas??? No bo jak znowu poczuje że jesteś z nim i nie straci Cie to z powrotem zacznie cie olewac...
lizaa pisze:rob to co czuesz w danej chwili
Najlepsze wyjście, powinnas być soba a gośc musi cie tolerowac taką jaką jestes a jak nie to ...papa
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
lizaa pisze:rob to co czuesz w danej chwili
właśnie zrobiłam. Zerwałam z nim.
Doszłam do wniosku, że mu nie zależy.
I mam lekarstwo na to wszystko. Jeśli czujesz, że facetowi nie zależy, to już zależeć mu nie będzie, chyba, że uświadomi sobie co traci. Nie można sprawić, żeby komuś nagle zaczęło zależeć. Pozdrowionka
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”