Dlaczego tam musi byc!!
Moderator: modTeam
Dlaczego tam musi byc!!
Hej chcialbym was sie zapytasz szczególnie oczywiście dziewczyn dlaczego tak nie lubicie Rudych włosów czy kurcze taki facet nie ma szans u zadnej dziewczyny!!!!????
ojjj a co Ty masz rude? Nie no wiesz...w sumei na wyglad sie nie powinno patrzec ale osobiscie nie palam sympatia do rudych moze dlatego ze jednego znalam i byl okropny:/ pozatym jest stereotyp (nie mowie ze dobry) ze rudy to wredny i klamliwy. Tak czy siak mysle z4e gdyby chlopak byl zajebiscie fajny itd to nawet jakby byl rudy z jednej strony a z drugiej albinos to i tak bym z nim byla;) a jak Ci z tym zle to przemaluj:D
hehe wygląd TEORETYCZNIE nie powinien mieć znaczenia ale w praktyce jest inaczej... przecież nawet zanim z kimś porozmawiasz to oceniasz go wlaśnie po wyglądzie - w wiekszości przypadków.
Dlaczego nie lubimy ludzi z rudymi włosami
być może dlatego ten kolor niebardzo komponuje się z białą karnacją w przeciwienstwie np do brunetów.
A może dlatego nam sie nie podobaja tacy ludzie bo są "inni"?? wkońcu dużo częściej spotykamy brunetów czy blondynów niż rudych. Wiadomoze co dobiega od standardu to jest złe - taka już natura człowieka
Dlaczego nie lubimy ludzi z rudymi włosami
A może dlatego nam sie nie podobaja tacy ludzie bo są "inni"?? wkońcu dużo częściej spotykamy brunetów czy blondynów niż rudych. Wiadomoze co dobiega od standardu to jest złe - taka już natura człowieka
ej stary nie łam się. ja jestem piegowaty, a nigdy nie miałem problemu z dziewczynami (oczywiście mówie tu o tych powszechnie uważanych za bardzo atrakcyjne). szczerze sam sie czasami zastanawiam dlaczego tak jest, ale nie wiem
ale nie przeszkadza mi to, woguel
wiec stary glowa do gory, pamietaj ze moze byc zawsze gorzej...

Tia, zyjesz w takich czasach ze wszystko co nie ideallne spolecznie jest gorsze i do dupy. Witaj w Polsce
choc pewnie nie tylko.
Jedno Ci pozostaje - pierdolic zdanie innych
Zaakceptowac siebie i to ze jestes rudy... A wiesz jaka widzialem fajna ruda panienke?
Moze takiej sobie poszukaj ?
A tak serio zmien kolor wlosow i sprawdz czy im na pewno chodzi o kolor wlosow
Jedno Ci pozostaje - pierdolic zdanie innych
A tak serio zmien kolor wlosow i sprawdz czy im na pewno chodzi o kolor wlosow
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
No to qzwa bedziesz samotny ja tez jestem i co jakbym mial cialo arnolda to bym nie byl?
czy byl? co to w ogóle za roznica? Bierz co zycie daje i ciesz sie ze jestes zdrowy a nie sie martwisz ze jestes rudy
Wolalbys miec rude wlosy czy hiva? 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Sa takie co lubia. Farbowanie na bruneta nic takiemu nie ma - wiec dajcie spokoj z takimi radami. Bo jak ktos jest rudy to nie tylko na glowie - rzesy brwi, nogi tylek - wszytko. I co wszystko ma farbowac?
Czemu nie lubie rudych?A bo ja wiem. Bardziej mnie pociagaja rude kobiety iz mezczyzni.
A nie lubie moze ie przez sam kolor wlosow ale przez to ze rudzi sa zazwyczaj biali jak kartki - tego nie lubie. I czesto maja piegi - dla mnie to rownie piekne jak pryszcze.
Ale sa kobiety co uwielbiaja rudych. Trza tylko na taka trafic.
Swoja droga czy ludzie nie maja wiekszych probemow?

Czemu nie lubie rudych?A bo ja wiem. Bardziej mnie pociagaja rude kobiety iz mezczyzni.

A nie lubie moze ie przez sam kolor wlosow ale przez to ze rudzi sa zazwyczaj biali jak kartki - tego nie lubie. I czesto maja piegi - dla mnie to rownie piekne jak pryszcze.
Ale sa kobiety co uwielbiaja rudych. Trza tylko na taka trafic.
Swoja droga czy ludzie nie maja wiekszych probemow?

Blazej30 pisze:Piter00, a może jest ci wygodnie zwalić ( ) na kolor włosów
pomysłama dokładnie to samo.
nigdy nie widziałes rudego z kobieta
kumpel mojego brata jest rudy a jakie ma powodzenie, mó wujek jest rudy i na brak kobiet nigdy nie narzekał.
Mi najbardziej podobaja sie bruneci, co nie znaczy, ze tylko z tkimi sie spotykałam
Piter00 pisze:Tez chodze i patrze i co nigdy nie bede nalezesz do mnie te cycki
pewnie, że nie, cycki naleza do kobiet
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Piter00 pisze:to znajdz mi taka to potem daj znac!!
Jak znajdzie to dla siebie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
kobieta to nie towar w hipermarkecie, że sie kumpla po nia wysyła, on znajduje i przynosi . . .
[ Dodano: 19-04-06, 14:51 ]
Piter00 pisze:szkoda ze nie jestes ruda i nie masz takich problemow
farbowałam sie jakis czas na rudo, nie narzekałam na brak zainteresowania.
Piter00 pisze:widzisz sama mowisz ze bys nie chciala takiego faceta wiec lepiej nie doradzaj!!!!
a gdzie napisałam, że bym nie chciała
masz racvje nie chciała bym kogos kto uzala sie nad soba, wszystkie nieopowodzenia przypisuje kłakom na głowie. skoro to problem to pofarbuj. Kolor właosów nie jest decydujacy przy wyborze partnera.
- ksiezycowka
- Weteran
Piter00 pisze:wiec lepiej nie doradzaj!!!!

U siebie rude wlosy uwielbialam i ciagle sie tak farbowalam.Piter00 pisze:szkoda ze nie jestes ruda
Ja bym mogla miec. Wole takie niz powazne.Piter00 pisze:nie masz takich problemow
[ Dodano: 2006-04-19, 14:53 ]
To bylo do mnie ;PDzindzer pisze:a gdzie napisałam, że bym nie chciała
Wrecz bylo za duze ;PDzindzer pisze:nie narzekałam na brak zainteresowania.
moon pisze:Swoja droga czy ludzie nie maja wiekszych probemow?
wyglada na to, że nie. ale chyba człowiek to taka istota, ze bez problemów nie da rady, jak nie ma rzeczywistych to musi stworzyc jakies. albo inaczej ma problem ale go nie widzi, problem narasta, cos nie idzie a taki człowiek wszystko na jakas duperele zgania. zamiast pracowac nad soba powie, bo otoczenie złe, bo nie akceptuje, nic tylko sie do szafy schowac.
Piter00 pisze:Hej chcialbym was sie zapytasz szczególnie oczywiście dziewczyn dlaczego tak nie lubicie Rudych włosów
ja uwielbiam

ta, wiem, bardzo merytorycznie.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Bianconeri921