A moze juz pora zacząć się bawic i nie patrzeć na uczucia?? co Wy na to??
Moderator: modTeam
raczej pÓjdę.maro pisze:pujde
maro pisze:spotykam się z dziewczyną która ma chłopaka
<lol> Jak to nie?maro pisze:nie wpraszam sie tam gdzie mnie nie chcą
Nie rozumiem o co Ci chodzi z tym burakiem i ofiara. Ta jakis problem?Skoro i tak z siebie robisz tego drugiego, ta dostawkę do jej zwiazku to co za problem?Gorzej byc juz nie moze ;Pmaro pisze:Jak dla mnie wyglądało to na to ze chce zebym zrobił z siebie jakiegoś nei wiem jak to nazwać buraka. Przez chwile pomyślałem z co tam mogę niby isc. Ale nei chce z siebie robić jakiejś ofiary.
moon pisze:Nie rozumiem o co Ci chodzi z tym burakiem i ofiara. Ta jakis problem?Skoro i tak z siebie robisz tego drugiego, ta dostawkę do jej zwiazku to co za problem?Gorzej byc juz nie moze
kwjk pisze:maro pisze:moze powinienem robic tak zeby wkońca zaczeło byc jej szkoda, ze jest tak a nie inaczej, wiem ze jej zależy na mnie.
Więc czemu tego nie robisz?
maro pisze:Ona wszystko zaaranżowała, pierwsze pocałunki spotkania itp. do tego musialo dojsc.
maro pisze:moze powinienem robic tak zeby wkońca zaczeło byc jej szkoda
moon pisze:maro napisał/a:
o tego musialo dojsc.
Nie musialo. Jakbys mial te przysłowiowe jaja by nie doszło. siedzisz w tym bo chcesz to i masz jak masz i tyle.
Ale to na tej oczywistej zasadzie on w tym tkwi przeciez. To czemu skor tak ilestam funkcjonuje na tej zasasadzie teraz mialby nie isc?Joasia pisze:A po co masz tam iść?
Chyba tylko po to żeby dziewczyna miała radochę że ma dwóch adoratorów na jednej imprezie. Z jednym się będzie kręcić a drugi będzie za nią wzdychać ukradkiem
maro pisze:jakos o tym zapomnialem
Joasia napisał/a:
Niech się dziewczyna wreszcie zdecyduje z kim chce być bo tak to tylko tracisz przy niej czas.
Ale Joasiu nie widac ze jemu to pasuje?Po co ma rozmawiac?Niech trwa w tym jak mu dobrze.
moon pisze:maro napisał/a:
mi to za bardzo nie pasuje
To proste pytanie: czemu w tym siedzisz?
maro pisze:A moze juz pora zacząć się bawic i nie patrzeć na uczucia??
Bash pisze:Za darmo wyżerka
M@g pisze:Idź, idź. Będzie fajnie, a Ona na pewno już w tlumie będzie poszukiwać następnej ofiary...
tajemnicapisze:super, że się dobrze bawiłeś, ale masz racje czas to skończyć
tajemnicapisze:no chyba, że już jej nie chcesz z obawy, że Ciebie za jakiś czas potraktuje tak samo jak jego.
tajemnicapisze:powodzenia życze
maro pisze:ale ostateczna decyzje pozostawie jej
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 290 gości