jak skutecznie odstraszyć faceta...
Moderator: modTeam
-
- Entuzjasta
może trochę dziwne pytanie albo nietypowe, ale chciałabym wiedzieć jakie cechy działają na chłopaków jak "odstraszacz"? tzn np dziewczyna może być ładne itd a jednak po bliższym poznaniu nie chcę się z nią spotykać itp. Jakie cechy mogą o tym zadecydować?
- kot_schrodingera
- Weteran
chłód, dystans, głupota, pedantyczność, narzucanie się <boje_sie>dziobakkkk pisze:Jakie cechy mogą o tym zadecydować?
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2006, 16:35 przez kot_schrodingera, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
- Entuzjasta
- Weteran
- Zaglądający
- Pasjonat
Mnie tam nieśmiałość w żadnej mierze nie odstrasza... Nieśmiałość po prostu nie zachęca
Co odstrasza? Brak... nie wiem jak to nazwać, kobiecości? To najbardziej. Poza tym narzucanie się, w niektórych wypadkach klęcie (rzucanie mięsem znaczy). Na dłuższy dystans chyba brak tego ciekawego i unikalnego czegoś o czym pisała Mrt... Z tym że to też nie odrzuca, a raczej nie zachęca. Mnie generalnie raczej więcej rzeczy nie zachęca niż odrzuca. Zaś jak nic nie zachęca, to wszystko zniechęca - chyba tak to działa...
Tak poza tym - tak, ignorancja może intrygować... i może też działać przeciwnie. Zależy jak jest użyta.
Co odstrasza? Brak... nie wiem jak to nazwać, kobiecości? To najbardziej. Poza tym narzucanie się, w niektórych wypadkach klęcie (rzucanie mięsem znaczy). Na dłuższy dystans chyba brak tego ciekawego i unikalnego czegoś o czym pisała Mrt... Z tym że to też nie odrzuca, a raczej nie zachęca. Mnie generalnie raczej więcej rzeczy nie zachęca niż odrzuca. Zaś jak nic nie zachęca, to wszystko zniechęca - chyba tak to działa...
Tak poza tym - tak, ignorancja może intrygować... i może też działać przeciwnie. Zależy jak jest użyta.

- Czarny Aniołek
- Zaglądający
- Pasjonat
To przypuszczalnie by mnie dobrze odrzuciło
Choć zależy też od sytuacji.
Kod: Zaznacz cały
"Hej przystojniaczku, podobasz mi się, może dasz mi swój numer telefonu"
To przypuszczalnie by mnie dobrze odrzuciło

Bash pisze:Totalna ignorancja drugiej osoby.
Czarny Aniołek pisze:Czasem to może właśnie intrygować
Flying Duck pisze:Tak poza tym - tak, ignorancja może intrygować... i może też działać przeciwnie. Zależy jak jest użyta.
Macie na myśli kompromitujący brak wiedzy, czy okazywanie facetowi całkowitego braku zainteresowania...?
A sposoby odstraszania; na pewno okazywanie wyższości na każdym kroku, gnojenie faceta, ośmieszanie go i upokarzanie, szczególnie przy świadkach (no chyba, że trafi sie nam typ Niewolnika
Ponad to, faceci w większości lubią imponować przedstawicielkom płci pięknej, w związku z czym zazwyczaj kiepsko znoszą spotkanie z kobietą, która przewyższa ich charyzmą, dynamizmem i odwagą.
Na pewno należy dobrać taktykę do danego egzemplarza. Faceta, który szuka delikatnej i czułej strażniczki domowego ogniska powinna odstraszyć gadka o broni, technikach zabijania gołymi rękami, feminizmie i tym podobnych rzeczach. Fascynata sportów extremalnych, któremu marzy się towarzyszka w adrenalinowych odlotach, z dużą dozą prawdopodobieństwa zniechęci monolog o drogich kurortach, wielogodzinnych zakupach i kosmetykach. Nie ma jednak reguły. Trzeba zdać się na intuicję. Wyczuć słabe punkty przeciwnika i walnąć w samo miękkie.
Tank girl twoja xywka tez by odstraszyla poszukiwacza cieplego domowego ogniska
A tak serio probowalem sie zastanowic co by odstraszylo mnie... i mysle ze pewne cechy ktore mi bardzo nie odpowiadaly u znajomych dziewczat na pewno zadzialalby w ten sam sposob u potencjalnej partnerki dlatego popytaj sie znajomych co w Tobie im nie pasuje jezeli szczerze odpowiedza zastanow sie nad tym.
U mnie to chyba przede wszystkim brak inteligencji, robienie bledow podstawowych piszac smsa
ubieranie sie w sposob dziwkowaty mozesz byc najpiekniejsza na siwcie ale po prostu chce mi sie wymiotowac jak widze niektore panienki
przeklinanie na pewno by mi nie pasowalo i cos takiego ze ta osoba nie moze uwazac sie za niewiadomo kogo. Raczej wlasnie wolalbym dziewczyne spokojna w sensie, ze jest cicha, nie za bardzo odzywa sie w towarzystwie ktorego dobrze nie zna... taka byla moja byla tez no i moze tym razem jednak okazaloby sie ze mi to przeszkadza chociaz watpie, ja ogolnie lubie spokojne dziewczyny ktore maja poukladane w glowach i wiedza czego chca, nie niewiadomo co
No i wsplne zainteresowania, co z tego ze jestes ladna, masz fajne cialko jak nie lubisz seksu
albo wolisz pograc na wiolonczeli niz pogadac ze mna o lowieniu ryb:D (tylko przyklad:P). Na wszystko sie zwraca uwage, robisz pewnie to samo najwyzej nieswiadomie.
A tak serio probowalem sie zastanowic co by odstraszylo mnie... i mysle ze pewne cechy ktore mi bardzo nie odpowiadaly u znajomych dziewczat na pewno zadzialalby w ten sam sposob u potencjalnej partnerki dlatego popytaj sie znajomych co w Tobie im nie pasuje jezeli szczerze odpowiedza zastanow sie nad tym.
U mnie to chyba przede wszystkim brak inteligencji, robienie bledow podstawowych piszac smsa
No i wsplne zainteresowania, co z tego ze jestes ladna, masz fajne cialko jak nie lubisz seksu
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
-
- Entuzjasta
Osobiście nie chodzi mi o to by odstraszyć kogoś, tyko chcę po prostu wiedzieć ;p
No ale z drugiej strony w sumie nie ma ustalonego typu dziewczyn, które lubią wszyscy ;]
Jak chce odstraszyc faceta to nie moze stosowac metod ktore na niektorych dzialaja raczej pobudzajaco.
Proponuje:
1. dlubac w nosie i jesc smarki (tak by widzial)
2. spotkac "przypadkowo" znajomego ktory bedzie 3x wiekszy od tego faceta i dac mu buziaka przyjacielskiego (ze niby stare kumple jestescie) z sugestia ze mu na tobie zalezy
3. zaczac opisywac na spotkaniu dolegliwosci grzybicy pochwy jaka niedawno przechodzilas
4. skonczyc szybko spotkanie i powiedziec ze musisz leciec bo spieszysz sie na audycje w radiu maryja, ze ma byc cos ciekawego, np wyklad ksiedza xxxx na temat grzechu wsrod mlodziezy
5. powiedziec mu ze twoj ostatni facet mial 20 lub 21 cm penisa i on ci nie wystarczal
Kolejnosc przypadkowa
Proponuje:
1. dlubac w nosie i jesc smarki (tak by widzial)
2. spotkac "przypadkowo" znajomego ktory bedzie 3x wiekszy od tego faceta i dac mu buziaka przyjacielskiego (ze niby stare kumple jestescie) z sugestia ze mu na tobie zalezy
3. zaczac opisywac na spotkaniu dolegliwosci grzybicy pochwy jaka niedawno przechodzilas
4. skonczyc szybko spotkanie i powiedziec ze musisz leciec bo spieszysz sie na audycje w radiu maryja, ze ma byc cos ciekawego, np wyklad ksiedza xxxx na temat grzechu wsrod mlodziezy
5. powiedziec mu ze twoj ostatni facet mial 20 lub 21 cm penisa i on ci nie wystarczal
Kolejnosc przypadkowa
- kot_schrodingera
- Weteran
zadziała podwarunkiem że facet nie zna aikido, studiuje ginekologię, słucha RM, i ma 27 cm długosci i ma problem ze znalezieniem głębokiejMaverick pisze:2. spotkac "przypadkowo" znajomego ktory bedzie 3x wiekszy od tego faceta i dac mu buziaka przyjacielskiego (ze niby stare kumple jestescie) z sugestia ze mu na tobie zalezy

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
- FlyingDuck
- Pasjonat
tank girl pisze:w związku z czym zazwyczaj kiepsko znoszą spotkanie z kobietą, która przewyższa ich charyzmą, dynamizmem i odwagą.
yy... nie
zaś co do pytania :
tank girl pisze:okazywanie facetowi całkowitego braku zainteresowania

Ostatnio mam uczulenie na nogach i bylam u dermatologa - zabronil mi debil golicOlivia pisze:Nie ogól nóg i przyjdź na spotkanie w mini. Sukces gwarantowany.

-
- Entuzjasta
tank girl pisze:w związku z czym zazwyczaj kiepsko znoszą spotkanie z kobietą, która przewyższa ich charyzmą, dynamizmem i odwagą.
FlyingDuck pisze:yy... niei nie jestem typem niewolnika
Charyzma, dynamizm i odwaga na początku raczej przyciągają, myślę że nie tylko mnie. Gożej działa chęć dominowania.
Wiesz, od każdej regóły zdarzają się chlubne wyjątki
- kot_schrodingera
- Weteran