Cześć co słychać czemu tak długo się nie odzywasz. No to ja oczywiście uradowany napisałem że nie miałem nic na kącie i zresztą ona tez sie nie odzywala itp... . Myslalem ze moze cos zrozumiała i wogle. Umówilem się z nią dzisiaj w miescie polazilismy poskepach na cherbatce bylismy doszedl czas do pozegnania się bo jak mówiła ze juz musi leciec, zapytłem się jej czy się jutro spotkamy. Zgadnijcie co odpowiedziała? : "nie mam czasu" no kurde i pewnie znów znajdzie 2-3 godzinki w sobote
Co zrobić zeby dziewcznyna zmienila nastawienie do ciebie
Moderator: modTeam
- ministerPL
- Entuzjasta
Co zrobić zeby dziewcznyna zmienila nastawienie do ciebie
Cześć mam pewien klopot otórz chyba zakochałem sie w dziewczynie spotkalem sie z nią parerazy pewnego dnia przestala odpowiadać na sms'y więc dałem sobie spokój. Bo nigdy nie miala dla mnie czasu zeby sie spotkac i wogle jakos niechętnie odpisywała na smsy. W tym czasie ciągle nawiedzała moje sny. Po około mniej niż miesiącu napisla do mnie sms'a:
Cześć co słychać czemu tak długo się nie odzywasz. No to ja oczywiście uradowany napisałem że nie miałem nic na kącie i zresztą ona tez sie nie odzywala itp... . Myslalem ze moze cos zrozumiała i wogle. Umówilem się z nią dzisiaj w miescie polazilismy poskepach na cherbatce bylismy doszedl czas do pozegnania się bo jak mówiła ze juz musi leciec, zapytłem się jej czy się jutro spotkamy. Zgadnijcie co odpowiedziała? : "nie mam czasu" no kurde i pewnie znów znajdzie 2-3 godzinki w sobote
. Pewnie każdy napisze daj sobie spokój itp. ale mi naprawde na niej zależy więc może powiecie co moge innego zrobic ?
- ksiezycowka
- Weteran
Odezwała się z braku laku. Chwila nudy i potrzeba, by kimś nią wypełnić. Z tego, co piszesz, nic więcej.
Albo zbyt szybko zaproponowałeś spotkanie? A Ona potrzebuje trochę powietrza.
I co to za spotkanie, że o 15 jesteś już w domu?
Albo zbyt szybko zaproponowałeś spotkanie? A Ona potrzebuje trochę powietrza.
I co to za spotkanie, że o 15 jesteś już w domu?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ministerPL
- Entuzjasta
ministerPL pisze:**** ide wskocze pod pociąg
tak, to dobre wyjście z sytuacji
Zrobić to raczej nic nie zrobisz. Albo jest zainteresowana, albo nie. Jednak wydaje mi się, że ta wersja jest bardziej prawdopodobna:
Chwila nudy i potrzeba, by kimś nią wypełnić
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
ministerPL pisze:*** ide wskocze pod pociąg
mzoesz zostac kaleka... pociagu nei polecam.
Walcz o nia, daj jej do zrozumienia ze Ci sie podoba a potem jak juz ona zwroci na Ciebie uwage daj jej do zrozumienia ze nei chcesz nic wiecej niz kolezenstwa, wiem to brzmi dziwne ale w moim wypadku dziala zawsze. Mozesz jeszcze zapytac sie jej o rade w sprawach sercowcyh np. jakas kolezanka wysyła ci smsy miłosne ze chce z Toba byc itp ja miałem taka sytuacje, powiedziałem dziewczynie z ktora postapiłem jak napisałem wyzej i zadziałało w 100% moze i w Twoim przypadku zadziała (chyba ze nie masz takiej kolezanki )
kazda dziewczyne da sie podejsc, dowiedz sie o niej jaknajwiecej, jak rozmawiacie wiecej słuchaj, neich ona mowi wiecej, nie bedzie czuła sie znudzona jak bedzie opoiwiadała o czyms co ja interesuje, oczywisie udawaj zainteresowanie (no nie musisz udawac jak Cie to interesuje

Pozdrawiam i powodzenia
a jak nie ta to inna
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Jeśli Twoje powiedzenie u kobiet jest tak niskie jak znajomość ortografii i netykiety to się nie dziwie, ze nie chce się z Toba dziewczyna spotkać.
Idz się rzuć pod pociąg, w koncu Twoje życie jest daremne i pozbawione sensu. Tak, to bedzie najlepsze wyjście. Nie odbieraj tego jak sarkazm
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Idz się rzuć pod pociąg, w koncu Twoje życie jest daremne i pozbawione sensu. Tak, to bedzie najlepsze wyjście. Nie odbieraj tego jak sarkazm

Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Olivia pisze:Odezwała się z braku laku. Chwila nudy i potrzeba, by kimś nią wypełnić. Z tego, co piszesz, nic więcej.
dokladnie!!
A po za tym czasem mozna sie pomylic w pisowni wyrazow, ortografi....ale zeby az tak!! Ręce opadaja

Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- ministerPL
- Entuzjasta
P.S. mam dysortografie ale chyba nie oto chodziło w tym temacie.
Pozatym ktos nie umie czytac chyba bo :
Pozatym ktos nie umie czytac chyba bo :
. A dalej pisze bzdury szkoda ze nie mozna wykasowac niepotrzebnych postów w tym temacieministerPL pisze:Pewnie każdy napisze daj sobie spokój itp. ale mi naprawde na niej zależy więc może powiecie co moge innego zrobic ?

To, że masz dysorotografie czy inne dyscośtam, nie zwalnia Cię z obowiązku myslenia co piszesz.
ministerPL pisze:. A dalej pisze bzdury szkoda ze nie mozna wykasowac niepotrzebnych postów w tym temacie
Subiektywna opinia człowieka staojącego z boku, nie zgadzasz się, nie musisz czytać.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Hmmm??Olivia pisze:minister, skoro chcesz rady, która sam już sobie wymyśliłeś, to po co zakładasz temat i pytasz nas o zdanie?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dziewczyna nie chce się z Tobą spotkać, zrobiła to teraz z powodu nudy i zapewne założyła, że Ty nie poczujesz nic większego po tym spotkaniu...
Bash pisze:Cytat:
To, że masz dysorotografie czy inne dyscośtam, nie zwalnia Cię z obowiązku myslenia co piszesz.
Co prawda, to prawda
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”