Macie jakieś pomysły na zwalczanie/minimalizowanie/łagodzenie tęsknoty?

Moderator: modTeam
sami pisze:Każdy zauroczony/zakochany ją przeżwywa w większym bądź mniejszym stopniu.
sami pisze: Kiedy nie widzę przez dwa, trzy dni mojego Obiektu Westchnień to aż mnie skręca. A jak do tego nie ma go na necie to już w ogóle masakra
anioł stróż pisze:po prostu zajmijsię czymś tęsknotateż umaciagdysięnie widziciejakiś czas .po za tym tęsknota która przechodzi w stan w taki że w końcu jąspotkasz, gorsza jest tęsknota gdy już wiesz że tylko zdjęcia zostaly uwiesz mi a w związku taka tęsknota o dobra sprawa nie raz pozdrawiam po prostu znajdź zajęceie jakieś jak mówią powyższe osoby
sami pisze:Macie jakieś pomysły na zwalczanie/minimalizowanie/łagodzenie tęsknoty?
W moim przypadku uczenie sie jakiegos jezyka, czy ogolnie nauka by nie pomagalo. Nie dosc ze mysli o obiekcie westchnień ciagle powracaly i nie moglem sie skupić to w dodatku niepotzrebnie tracilem czas
Meggi19 pisze:..na dodatek w tym roku mam mature a ja nie potrafię się nieraz skupic na nauce ..bo mysle o Nim..
Ale ona nie napisala ze sie rozstali.Bash pisze:myślisz, ze teraz bedzie Ci lepiej? Na moje oko, po prostu go nie kochalaś, z powodu nauki nie rzuca się chłopaka, te uczucie jest silniejsze od Ciebie.
Ale to był Twój wybór...
moon pisze:Ale ona nie napisala ze sie rozstali.
moon pisze: [Ta i kto to mowi. Dziewczyna co jej facet jedzie jutro nad morze na pare dni a ona juz teskni od tygodnia jak tylko o wyjeździe pomysli jego ].
qbass17 pisze:Otóż to!!
Spotykam się z moją Ukochaną codziennie, ale i tak bardzo tęsknię i to mi pomaga...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 336 gości