walentynki

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

walentyn

walentynki

Postautor: walentyn » 14 lut 2004, 15:17

Mam przyjaciółkę, bardzo dziewczyna mi się podoba. Jednak ona bardzo nie umie okazywać uczuć. Jest nieśmiała w tych sprawach. Traktuje mnie jako brata.
Dziś idziemy ze znajomymi spędzić walentynki gdzieś w knajpie. Ona tez tam będzie. Zastanawiam się, czy wypada mi kupić jej jakiś upominek z okazji walentynek. Boję się, by jej nie speszyć. Co o tym sądzicie. Może macie jakąś radę???

proszę o szybką odpowiedź.
Awatar użytkownika
Xavier
Little Pig
Postautor: Xavier » 14 lut 2004, 15:28

Osobiście to bym kupił. Trzeba jakoś pokazać, że ci na niej zależy. Krótka rozmowa na osobności też nie powinna zaszkodzić.
Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 15 lut 2004, 19:13

i juz po walentynkach...powiedz Drogi Walenty , kupiles cos? jak bylo?
pozdrawiam
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Walenty

Postautor: Walenty » 15 lut 2004, 23:16

Nic nie kupiłem. Doszedłem do wniosku, ze jeśli ona nic nie zrobi, nie wykaże jakiegokolwiek zainteresowania moją osobą to po prostu zostaniemu przyjaciółmi, nic więcej. I miałem racje. Po prostu ona jeszcze nie dorosła do dojżałego związku. Szkoda, bo bardzo ja lubię... Cóż takie życie...
Awatar użytkownika
pakuR
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pakuR » 16 lut 2004, 10:00

Mogłeś jej chociaż kartkę kupić, ale taką z delikatnym zabarwieniem miłosnym. To by chyba niczego nie popsuło między wami, a kto wie czy by czegos nie "otworzyło", no...ale pamiętaj nigdy nic straconego. O kobiety nie dbamy TYLKO w Walentynki, ale przez cały rok.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 lut 2004, 15:34

Właśnie: kochaj cały rok, a nie jeden dzień :wink:

Walentynki to komercja :wink:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 16 lut 2004, 19:43