Kocham go ale boje sie ze otworze sie na niego za bardzo i po prostu nie bede widziala rzeczy ktore sa dla nas znaczace. Nie chce byc za dobra bo wiem i doswiadczylam to juz ze mozna latwo przez takie postepowanie wykorzystac druga osobe:(ehhh

Moderator: modTeam
agacica pisze:Jestem chlopakiem od 3 miesiecy.Jest wspaniale....ale..on bardzo lubi alkohol
Nie chce byc za dobra
Pegaz pisze:Prowokacja..ktoś kto wypija "normalnie" 18ście piw powinien leżeć na OIOMie.a i tam niewiele pomoga w takim przypadku.Jeśli by to było wypicie takiej ilości alku z dużymi przerwami to polecam jakiś dobry odwyk.To tyle.
agacica pisze:Jedynym plusem tego jest ze on ma swoje granice i nie upija sie do nieprzytomnosci...ale co z tego
Pegaz pisze:każda taka libacja to szkody dla organizmu.Uświadom twojego mena..
Pegaz pisze:ja cie prosze..tylko nie osiemnaście piw z zaznaczeniem że nie do nieprzytomnośći..troszke z alkiem do czynienia mam przez doświadczenia własnie i to co u innych widziałem i ilość trucizny w 18 piwach jest zabójcza a jeśli nie zabójcza to bardzo szkodzi,widziałaś kiedyś taką reklame na której jest napisane ile alkoholu szkodliwego jest w jednym piwie ?nie chodzi mi o zwykły alk tylko o metyl ten po którym śię ślepnie,a osiemnaście piw to osiemnaście razy więcej..każda taka libacja to szkody dla organizmu.Uświadom twojego mena..
Koko pisze:Jest impreza, czas zabawy ok. Ale z umiarem. Skoro go o to PROSI? Ona?
agacica pisze:Dla niego wypicie 10 czy nawet tak jak ostatnio 18 piw to nic.
TFA pisze: Jesli ktos wypije 4 piwa i zyga, a ktos inny 15 i stoi twardo na nogach to ktory zachowal umiar wg. Ciebie ?
TFA pisze: krzywdzi kobiete ten co wypije 3 piwa i wlacza mu sie destruktor i damski boxer.
Koko pisze:Tak jak i krzywdzi, ten który Jej zdanie ma w dupie. I chleje, bo przeca "po nim nic nie widać i może". Żeby tak kiedyś się nie przekręcił
Koko pisze:I zapewniam, że jam nie z tych "słabych głów". Co to w ogóle za argument?
agacica pisze:Jestem chlopakiem od 3 miesiecy. Jest wspaniale...
agacica pisze:Dla niego wypicie 10 czy nawet tak jak ostatnio 18 piw to nic
TFA pisze:czyli co ? ma calkowicie zabronic facetowi pic na imprezach ? chory uklad jak dla mnie.
TedBundy pisze:Piwo pije się dla smaku - wódeczka - to co innego...
frer pisze:A wódke pije się dla towarzystwa
frer pisze:Żeby się schlać to są ine wynalazki, śliwowica
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 204 gości