Czy to jest zazdrość ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Pablo85
Początkujący
Początkujący
Czy to jest zazdrość ?

Postautor: Pablo85 » 13 lut 2006, 19:25

Mam dziewczynę.Kiedy ostatnio u niej byłem,koleżanka dręczyła mnie SMS-ami (chodziło o nagranie płyt). Gdy dostałem kolejnego SMS-a,moja dziewczyna zapytała czy może jej sama odpisać SMS-a.
Czy to,że ona chciała jej odpisać w swoim imieniu można nazwać zazdrością ?
Proszę o odpowiedź.
Z góry dziękuję <hmm>
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 13 lut 2006, 19:26

Zależy w jaki sposób to powiedziała?? Nie znasz dokładnie swojej Dziewczyny, że nie widzisz, czy jest zazdrosna, czy nie?? <browar>
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 13 lut 2006, 19:38

Ale masz frapujący problem...
Owszem, może to być przejaw zazdrości. Albo po prostu ją wkurzał ten potok smsów od jakiejś dziewczyny.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 13 lut 2006, 20:06

Albo po prostu ją wkurzał ten potok smsów od jakiejś dziewczyny.

Ja tak mam. I niewazne czy dziwewczyna. Zdarzało mi sie do nachałów na gg piszacych do niego napisać. Hey tu Anka - *** jest zajety.
I juz.
To strasznie mnie wpienia. Cos waznego ok mozna ten gupi telefon odebrac czy na smsa odpisac. Ale co sekunde sms nowy?To facet sie spotyka ze mna czy ze swoja komorka?No sorry.

Z mojego punktu widzenia tu nie o zazdrosc chodzi.
Ale Ty ja chyba lepiej znasz. wiec takie podstwowe rzeczy chyba wiedziec powinenes albo jej soe spytac nie mogles dlaczego chce tej dziewczynie odpisac?To nei jest trudne.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 14 lut 2006, 12:37

i dlategop jak ktos do mnie przychodzi GG wylaczam, na smsy nei odpisuje. Trzeba gosciowi okazac szacunek
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Romek83
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Romek83 » 14 lut 2006, 21:43

Pablo85 pisze:Mam dziewczynę.Kiedy ostatnio u niej byłem,koleżanka dręczyła mnie SMS-ami (chodziło o nagranie płyt). Gdy dostałem kolejnego SMS-a,moja dziewczyna zapytała czy może jej sama odpisać SMS-a.
Proszę o odpowiedź.
Z góry dziękuję

To raczej ona probuje Toba manipulowac - wmowic Ci, ze to Ty jestes tym zlym. Zaprawde powiadam Ci uwazaj, gdzyz kobieta przebiegla istota to jest.
Ojczyzna, Honor, Rownosc, Socjalizm
Odchodze na zawsze - skrzywdzony Romek :(
Awatar użytkownika
ernest
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ernest » 14 lut 2006, 22:25

Romek83 pisze:To raczej ona probuje Toba manipulowac - wmowic Ci, ze to Ty jestes tym zlym. Zaprawde powiadam Ci uwazaj, gdzyz kobieta przebiegla istota to jest.

Ja tam ostatnio jestem bardziej przebiegły, a co mi bedzie baba pluc mi w twarz i dzieci nam germanić :D <hahaha>
Kermit pisze:i dlatego jak ktos do mnie przychodzi GG wylaczam, na smsy nei odpisuje. Trzeba gosciowi okazac szacunek

Dokładnie o to sie rozchodzi ... ale odpisac dziewczynie ze swojego tel bym nie pozwolił :) niedoczekanie
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 14 lut 2006, 22:31

Pablo85 pisze:Mam dziewczynę.Kiedy ostatnio u niej byłem,koleżanka dręczyła mnie SMS-ami (chodziło o nagranie płyt). Gdy dostałem kolejnego SMS-a,moja dziewczyna zapytała czy może jej sama odpisać SMS-a.
Proszę o odpowiedź.
Z góry dziękuję

<hahaha>
raczej sie wqrzyla ze "siedzisz na telefonie" zamiast jej poswiecic czas skoro juz z nia jestes :/ ja bym poszla szydelkowac kiedy ty bys sie zajmowal kims "w telefonie" zamiast mna :P
co topic to powazniejsze dylemyty <pijak>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”