2 książki pomocne!!!
Moderator: modTeam
2 książki pomocne!!!
myślę że mogę polecić dwie książki :
jedna - dla wszystkich - "Mężczyźni są z Marsa, Kobiety z Wenus" Johna Graya
druga - dla facetow - "Tajemnice uwodzenia"
Obie dostępne w necie.
Polacam - kryje się w nich ogromna ilość odpowiedzi na pytania forumowiczów.
Pozdrawiam
:-)
jedna - dla wszystkich - "Mężczyźni są z Marsa, Kobiety z Wenus" Johna Graya
druga - dla facetow - "Tajemnice uwodzenia"
Obie dostępne w necie.
Polacam - kryje się w nich ogromna ilość odpowiedzi na pytania forumowiczów.
Pozdrawiam
:-)
- Eisenritter
- Uzależniony

złotooka kotka
- Weteran

Ogolnie wszelkie takie poradniki sa do niczego.
Jak bylam mloda i glupia to zdarzalo mi sie czytac, a potem jak konfrontowalam z moim realnym facetem, to byl szok wielki, ze sie nie sprawdza.
Czytanie takich ksiazek doprowadza do potwornych frustracji kiedy zycie nie plynie wg ksiazkowego schematu.
Kazdy jest inny, wiec jak czytac - to z dystansem.
Jak bylam mloda i glupia to zdarzalo mi sie czytac, a potem jak konfrontowalam z moim realnym facetem, to byl szok wielki, ze sie nie sprawdza.
Czytanie takich ksiazek doprowadza do potwornych frustracji kiedy zycie nie plynie wg ksiazkowego schematu.
Kazdy jest inny, wiec jak czytac - to z dystansem.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
złotooka kotka
- Weteran

Dzindzer pisze:do tego ciagłe powtarzanie tego samego dobijało mnie, przecia sklerozy nie mam.
Taaaaak. Myslalam, ze zejde jak po raz tysieczny mialam czytac to samo. Po kilkudziesieciu stronach klelam jak szewc.
-
złotooka kotka
- Weteran

- Uzależniony

Dzindzer pisze:złotooka kotka pisze:Moj w ogole nie chodzi do jakini
mój tez nie chodzi
no chyba ze do takiej jednoej dosc ciepłej i wilgotnej![]()
to raczej ja sie czasem jaskiniuje
Mmmmm... do takiej jaskini to chętnie i w każdych ilościach. Absolutnie każdych. consored
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- Sir Charles
- Weteran

Sir Charles bardzo dziekuje za komplement.
Ale masz chyba racje, tam jest jakas schematyczna i uproszczona rzeczywistośc. Pare rzeczy moze nie jest takich durnych, ale wiekszość raczej nie dla mnie. Nie róznimy sie ( kjobiety i meżczyźni) az tak bardzo, a w kazdym badz razie nie tak schematycznie, nie według pokazanej tam linii. Nie jestem tarjkotka która musi ciagle paplac nie oczekuja c na rade.
Ale masz chyba racje, tam jest jakas schematyczna i uproszczona rzeczywistośc. Pare rzeczy moze nie jest takich durnych, ale wiekszość raczej nie dla mnie. Nie róznimy sie ( kjobiety i meżczyźni) az tak bardzo, a w kazdym badz razie nie tak schematycznie, nie według pokazanej tam linii. Nie jestem tarjkotka która musi ciagle paplac nie oczekuja c na rade.
-
złotooka kotka
- Weteran

Dzindzer pisze:Nie jestem tarjkotka która musi ciagle paplac nie oczekuja c na rade.
Ja wlasnie oczekuje na te rade! Jak moj facet robi mi poglaskanie po glowce, jaka to ja biedna jestem, to mam ochote go palnac. Jak przychodze z problemem to chce zeby mi pomogl, cos poradzil, a nie jak glupek posluchal i pokiwal lebkiem.
Ale w koncu ja facetem jestem
złotooka kotka pisze:Jak moj facet robi mi poglaskanie po glowce, jaka to ja biedna jestem, to mam ochote go palnac
własnie, i teksty tak mi przykro kochanie. To wszystko jest bardzo miłe, ale jesli jest wstepem do czegos więcej. Mój juz wie i nie wali pustych frazesów. a jak chce tylko sie wygadac to mówie, wypłakac sie przyszłam to wie, że ja tylko musze cos wyrzucic, potem jak cheec rade to pytam co o tym mysli.
złotooka kotka pisze:Ale w koncu ja facetem jestem
ja troche tez, zawsze mówie, że mam alter ego Wacka ( wacek budzi sie we mnie kiedy trzeba rzeczowo działać, naprawic cos, bo ja lubie naprawy, remonty)
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”